23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tid er en kostbar faktor - Se de vedligeholdelsesfrie hegn i det nye katalog

I det moderne menneskes hverdag er tid en kostbar faktor. Flere og flere har en travl hverdag med masser af gøremål. Når der så endelig er et frirum, så skal de hjemmelige pligter klares.

MEN! Nu kan du strege vedligeholdelse af havehegn fra listen over ting og sager der skal ordnes. Med PLUS’ vedligeholdelsesfrie hegn skal du nemlig højst vaske hegnet med sæbevand 1-2 gange om året. Slut med at slibe, male og pleje dit hegn. Det hele bliver meget nemmere med det vedligeholdelsesfrie have hegn. Nu kan du læne dig tilbage og nyde din skønne have og rent faktisk slappe af når du har fri.

Der er mange varianter af vedligeholdelsesfrit hegn. Det er helt op til dig at vælge hvilket look og hvilken funktion dit nye hegn skal have. Herefter er det op til dig at pynte din terrasse med lækre møbler og planter, så du får en hyggelig oase til dig selv eller familien.

Med en så flot terrasse kan du med stil invitere venner på en kold forfriskning en dejlig dag.

Glashegn kan være den perfekte løsning, hvis du vil afgrænse et område, men ikke vil miste udsigten og lyset.

Og bare rolig – glasset granulerer i stedet for at splintre, hvis det skulle gå i stykker. Du skal derfor ikke være bange for at placere dit glashegn i nærheden af en pool eller græsplæne. 

Blev du en lille smule nysgerrig? Mangler du ny inspiration til haven eller terrassen? Det skader ikke at tage et kig. Du kan se det store udvalg af vedligeholdelsesfrit hegn kan i det nye katalog her på hjemmesiden.

PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34564310
P nummer: 1003042852

Kontaktperson

HL
Hanne Larsen
Salgschef
hl@plus.dk

Send til en kollega

0.047