23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vis huset frem før det er bygget

Har du lyst til at overdrage nøglerne til drømmehuset længe før det er bygget, og tage dine kunder med på en virtuel rundtur i deres nye hus?

Så har vi kurset til dig! Som én af de første virksomheder i Danmark, tilbyder Cadskolen nu et 2-dages undervisningsforløb i VR.

Jeres kunder tager en stor livsændrende beslutning, når de vælger at blive kunder hos jer. Fornemmelsen af at kunne træde over dørtærsklen til ens eget hus, er helt speciel. Den oplevelse kan du nu give dine kunder en forsmag på med Virtual Reality.

Arbejder I med Revit? Enscape er et plugin til Revit som skaber en virtual reality-udgave af en Revit – model, komplet med alle materialer, geometri og interiør. Med Enscape kan din kunde navigere frit, og få en fornemmelse af huset og dets opbygning. Rendering sker i realtid og modellen besøges med et sæt VR briller.

Læs mere om kurset på Cadskolen.dk/VR .

Jamen, er det ikke hundedyrt?
Nej. VR teknologi er ikke længere nogen dyr fornøjelse. I kan komme i gang for et godt stykke under ti tusinde kroner. På kurset tager vi udgangspunkt i HTC Vive og Oculus Rift, som begge er fornuftigt prissatte og fuldt ud kompatible.

Cadskolen A/S
Gammel Gugvej 17A
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28106734
P nummer: 1010760913

Kontaktperson

NKH
Niels Kirkedal Hansen
Udviklingschef
+45 70272233 nkh@cadskolen.dk

Send til en kollega

0.115