23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LGT Logistics styrker ledelsen i Finland med ny CEO

Nordens ledende møbellogistikudbyder LGT styrker sin organisation ved at udpege Teemu Koivunen som ny administrerende direktør for LGT Finland. Teemu startede d. 1. august 2017.

Teemu har stærke kompetencer inden for logistik og supply chain management. De sidste 10 år har Teemu bestredet forskellige stillinger hos Kuehne + Nagel, senest som direktør for Integrated Logistics Finland siden 2012.

”Vi er glade for at byde Teemu velkommen som en del af LGT Group-teamet. Med Teemu får vi værdifuld erfaring og ”know how” i forhold til vores fortsatte udvikling af tjenester både i Finland og i hele LGT-koncernen" siger Håkan Nilsson, CEO for LGT Group.

Med Teemu, der indtager rollen som direktør, vil Timo Salonen fokusere sin indsats på indenrigs møbeldistribution og udviklingen heraf, hos LGT Finland. 

LGT Logistics er den førende aktør inden for møbellogistik i Norden. Virksomheden tilbyder primært oplagring og distribution af møbler indenfor, samt til og fra de nordiske lande. Virksomheden er baseret i Horsens (Danmark), Tibro (Sverige), Lahti (Finland) og Vilnius (Litauen) med en årlig omsætning på tæt på 800 mio. Kr. Med sit omfattende distributionsnet fungerer virksomheden som en integreret del af den nordiske møbelindustri som logistisk bindeled mellem producenter, eksportører, importører, detailhandlere og e-handelsaktører.

 

LGT Logisitics A/S

Poul Erik Dahl
International Salgschef, CCO

LGT Logistics A/S
Orionvej 18
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10076404
P nummer: 1013284845

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047