23948sdkhjf

"EnergiØkonomi er klart det bedste system, vi har brugt"

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Energirådgivning A/S

Kunderne hos Morsø Køl/Frys & Energi nyder godt af hurtig betjening med energiØkonomi, og efterfølgende får de et af markedets bedste tilskud for deres energibesparelser.

KUNDE
Morsø Køl/Frys & Energi

PROJEKT
energiØkonomi

Morsø Køl/Frys & Energi har i flere år rådgivet deres kunder om muligheden for at få tilskud til deres investeringer i energibesparende anlæg. I dag er det Dansk Energirådgivnings energiØkonomi, som Morsø Køl/Frys & Energi bruger til beregningerne af kundernes tilskud.

»Vi har tidligere prøvet andre systemer, som skulle hjælpe kunderne med at få tilskud, men energiØkonomi er klart det bedste system, vi har brugt, og jeg ville meget nødig undvære det. Jeg tror, det betyder noget for vores konkurrenceevne, at vi hurtigt kan vise kunderne, hvordan både deres investering og tilskud ser ud, så de hurtigt får et overblik over tilbagebetalingstid og andre vigtige forhold,« siger Gunnar Søndergaard fra Morsø Køl/Frys & Energi.

Med energiØkonomi kan Gunnar Søndergaard enten lave beregningerne hjemmefra inden et kundebesøg eller gøre det under selve kundebesøget.

»Når en kunde er klar til at investere, kan vi med energiØkonomi sætte processen i gang med det samme, mens man sidder sammen med kunden,« siger Gunnar Søndergaard.

»Jeg har siddet over for kunder, som egentlig var klar til at investere, uden at de kendte til muligheden for tilskud. Da jeg med energiØkonomi kunne vise dem, at de kunne få et tilskud, der svarede til næsten en tredjedel af deres investering, var det selvfølgelig en meget positiv overraskelse. Det giver et ekstra godt tillidsforhold til kunden, når vi kan garantere dem et tilskud på den måde,« siger Gunnar Søndergaard.

Han påpeger også, at de tilskud, som Dansk Energirådgivning har forhandlet på plads med energiselskaberne, hører til i den bedre ende af markedet.

»I dag får vores kunder et større tilskud end tidligere, fordi Dansk Energirådgivning har kunnet forhandle et bedre tilskud hjem. Ikke alle energirådgivere er lige gode til at skaffe tilskud hjem til kunderne, og nogle tager sig også rigelig godt betalt. Så oveni fordelene ved energiØkonomi får vores kunder også mere økonomisk ud af at bruge Dansk Energirådgivning som formidler af tilskuddet,« siger Gunnar Søndergaard.

»Vi er meget glade for samarbejdet med Dansk Energirådgivning, og hvis vi har spørgsmål, ringer vi bare til dem og får hurtigt et svar, så vi kan komme videre med opgaverne,« siger Gunnar Søndergaard.

FÅ FLERE DETALJER
Kontakt os og få alt at vide om dette projekt. Vi vil også meget gerne fortælle dig om mulighederne for at få tilskud til energioptimering og -omlægning i netop din virksomhed.

 

Facts om Dansk Energirådgivning

BAGGRUND
Dansk Energirådgivning blev startet som enkeltmandsvirksomhed af Lars Waage Pedersen i marts 2007. Lars har lige fra begyndelsen haft fokus på at arbejde tæt sammen med industri- og landbrugskunder samt offentlige institutioner om at bruge de muligheder, som tilskudsordningen til energibesparelser giver – og siden er endnu flere tilskudsmuligheder kommet til. I 2010 blev virksomheden ændret til et A/S, da medejerkredsen blev udvidet. Siden er flere professionelle bestyrelsesmedlemmer trådt til sammen med en professionel ledelse. Medarbejderstaben udvides ligeledes løbende.

VÆRDIER
Vi brænder for at lave gode energioptimeringsprojekter og finde løsninger, der virker. Det er afgørende for os at holde, hvad vi lover. Således er ordene ’troværdig’, ’passioneret’ og ’værdiskabende’ grundlaget for vores måde at arbejde på, internt såvel som i forhold til kunder og samarbejdspartnere.

EKSPERTISE
Via løbende uddannelse og vidensdeling sikrer vi den ekspertise og nødvendige know-how, der skal til for at lokalisere og arbejde med potentielle energioptimeringsprojekter i enhver virksomhed. Dansk Energirådgivning A/S er ISO 9001-certificeret.

Læs mere om Dansk Energirådgivning og energiøkonomi på vores hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Energirådgivning A/S

Glarmestervej 18B
8600 Silkeborg
Danmark
Dansk Energirådgivning A/S

Send til en kollega

0.064