23948sdkhjf

Den nye MDF-plade Valchromat er optimal på alle punkter

| Medlemsnyhed | Indrykket af BygMax A/S

Designboard Valchromat er gennemfarvet og 30 procent stærkere end almindelige MDF-plader.

Designboard har med Valchromat skabt en MDF-plade, der er 30 procent stærkere og gennemfarvet igennem hele dens tykkelse modsat en almindelig MDF-plade. Maling af det færdige produkt samt montering af kantlister er derfor ikke længere nødvendigt.

En anden stor fordel ved Valchromat er den meget nænsomme behandling ved de maskiner, der bearbejder og former det, og på den måde forbliver slidtagen på maskinerne minimal. Pladen har den samme hårdhed og struktur hele vejen igennem, hvilket gør præcisionen i bearbejdningen unik ved udfræsning og savning, når kundens ønsker skal opfyldes. 

Harpiksbehandling der gør en forskel

Valchromat-pladen modtager en speciel harpiksbehandling under produktionen, der gør, at pladens individuelt imprægnerede fibre er kemisk bundet sammen. Det er blandt andet den behandling, der er med til at give Valchromat sine specielle egenskaber, og gøre den 30 procent stærkere end en almindelig MDF-plade.

Harpiksen betyder også, at Valchromat er komplet modstandsdygtig overfor fugt samtidig med, at den har en høj fysisk slidstyrke, og derfor holder i utallige år.

Mange farver og elegant finish

Valchromat fås i 10 forskellige farver og pladens gennemfarvning giver en utrolig og elegant finish.

Ønsker kunden en mat overflade, behøver pladen ingen behandling. Ønskes der en overflade med mere glans, kan pladen behandles med lak, olie eller voks. Med andre ord sættes der ingen grænser for udseendet.

Hos BygMax.dk tilbyder vi to størrelser samt op til seks forskellige tykkelser af Designboard Valchromat, mens det også er muligt at bestille vareprøver hjem, så produktet kan gøres visuelt for kunden.

Læs mere her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BygMax A/S

Skodborg Vestergade 1, Skodborg
6630 Rødding
Danmark
BygMax A/S

Send til en kollega

0.125