Brænder du for elektronik og styring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Effimat Storage Technology A/S

**Ledige job: elektronikingeniør**

Spændende fynsk Robotvirksomhed søger elektronikingeniør som er verdensmester i PLC- programmering

Brænder du for elektronik og styring? Og ønsker du at blive en del af en spændende robotvirksomhed i vækst, hvor du kan være med til at gøre en forskel? Så er du måske den kollega vi leder efter hos Effimat. Sammen med et mindre team af udviklere vil du få mulighed for at bringe din viden og erfaring i spil i virksomhedens udviklings – og kundeprojekter.   

Hvad indeholder jobbet
Med reference til vores Head of Automation, vil du som elektronikingeniør hos Effimat blive en del af en dynamisk virksomhed med et internationalt fokus. Med din stærke tekniske forståelse vil du sammen med dine kollegaer I udviklingsteamet have ansvaret for projektledelse af større og mindre ændrings- og udviklingsprojekter. Disse projekter gennemføres i tæt samarbejde med Supply Chain og Salg. Derudover vil det også være dit ansvar, at idriftsætte og supportere produkter der allerede er sat i produktion. Du vil i jobbet komme til at beskæftige dig med følgende:  

  • Udvikling af software (PLC) samt den el-tekniske del i produktporteføljen sammen med resten af teamet
  • Planlægning, sparring og koordinering med øvrige projektdeltagere for at sikre, at projekterne gennemføres optimalt m.h.t. teknik, økonomi og tid.
  • Udarbejdelse af funktionsbeskrivelser, driftsfilosofier samt FAT- og testdokumentation.
  • Udarbejdelse af risikovurderinger samt deltagelse i udarbejdelse af tekniske dossierer.
  • Yde assistance til serviceteknikere og partnere på projekter i forbindelse med komplekse leverancer
  • Deltage i pre-sales opgaver til støtte for salg. Herunder udfærdigelse Functional Design Specification (FDS).
  • Idriftsættelse af maskiner både i og uden for huset, også i udlandet
  • Indgå i 2. level support til vores partnere.

Vi leder efter
Du har formentlig en baggrund som elektronikingeniør, stærkstrømsingeniør, el-installatør eller anden relevant uddannelse, med et par års erfaring fra en lignende stilling, eller måske er du nyuddannet indenfor en af ovenstående retninger. Vigtigt er, at du har en dybdegående viden og dokumenteret erfaring indenfor el og automatik, samt PLC-programmering, gerne Siemens og B&R platforme. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring med maskiner og industrianlæg. Samtidig er det vigtigt at du har dybdegående og stor forståelse for grundlæggende komponenter. Du er vant til at arbejde med PLC på højt niveau, og har kendskab til Service og Support Tracking Systemer. Vi arbejder i et internationalt miljø, hvorfor du mestrer flydende engelsk både mundtligt og skriftligt.

Dine studiekammerater, kollegaer og ledere vil beskrive dig som forandringsparat og en “fast learner”. Som person brænder du for PLC - programmering og elektriske komponenter – og ser udfordringen ved at integrere mekaniske og elektriske komponenter i en kompleks teknologi. Du har en analytisk tilgang til dit arbejde, er struktureret og forstår at arbejde selvstændigt, såvel som i et team. Du trives med kaos, et travlt arbejdsmiljø og motiveres af at løse komplekse opgaver.

Læs mere om jobbet her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send gerne CV og ansøgning på hna@effimat.com. Har du spørgsmål vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte Henriette Nylandsted på mobil +45 22 61 66 67.  

EffiMat Storage Technology leverer skræddersyede løsninger for håndtering og opbevaring af små varer som er udviklet, produceret og samlet i Odense. Effimat produceerer ”automatic vertical storage and retrieval” løsnigner. Produkterne er løsningen på typiske udfordringer i logistik branchen.
Se mere info på www.effimat.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Effimat Storage Technology A/S

Emil Neckelmanns Vej 15C
5220 Odense SØ
Danmark
Effimat Storage Technology A/S

Billeder & videoer

2CM-resized30

Send til en kollega

0.106