Dronebilleder af forskellige A98 projekter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vitral A/S

Vitral A/S har taget billeder af forskellige A98 projekter fra luften, som er en ny og unik vinkel at se vores projekter fra.

Herunder følger en kort beskrivelse af de forskellige billeder i kronologisk rækkefølge:

  • GAPS Psykiatrisygehus i Slagelse med A98 glastag.

Byggeriet er den første af sin art i nyere tid i Danmark og er banebrydende indenfor arkitektur, lys, kunst og natur, som alle er vigtige elementer i moderne psykiatribehandling.

  • A98 glastag i MT Højgaard's nye hovedkontor.

MTH's nye hovedkontor er leveret og monteret med Vitral A98 skrålys med opluk for brand- og komfortventilation. På den udvendig side monteres der vindskærme, der forhindre sidevindspåvirkning ved brandopluk.

  • Danmarks første DGNB-certificerede idrætsbørnehave monteret med A98 skrålys.

Udflytterbørnehaven på Rymarksvej 131 er Danmarks første DGNB-certificerede idrætsbørnehave. Efter en brand blev en ny bygning opført på grunden, og med tæt adgang til både skov, sø og park er arkitekturen, både indendørs og udendørs, innovativ og understøtter børnenes fysiske udfoldelsesmuligheder.

  • Maskinmesterskolen i København med A98 skrålys.

Maskinmesterskolen i København flyttede til nye faglokale på Gyrithe Lemches Vej 20 i Kongens Lyngby, og fik monteret vores A98 skrålys, som giver et maksimalt naturligt lysindfald.

  • Avedøre Idrætscenter med A98 ovenlys.

Avedøre idrætscenter indeholder en svømmehal og flere boldhaller. I forbindelse med en renovering af taget og bygningens facader blev A98 ovenlys monteret, og her er det flotte resultat.

  • Jakon A/S i Ballerup med A98 glastag.

Jakon A/S – et af Danmarks største håndværkerfirma med speciale i tømrer- og bygningssnedkerfaget, og fik i forbindelse med renovering af bygningen monteret A98 glastag med det arkitektoniske formål at skabe mere lys, luft og rummelighed indendørs.

Resultatet er en smuk lyskilde med mere liv.

 Se mere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vitral A/S

Lyfa Parken, Måløv Byvej 229
2760 Måløv
Danmark
Vitral A/S

Billeder & videoer

MT Højgaard_A98RymarksvejMaskinemesterskolenAvedøre IdrætscenterJakon

Send til en kollega

0.105