23948sdkhjf

BygMax.dk giver den perfekte RIATHERM-oplevelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af BygMax A/S

Hos BygMax.dk kan du ved hjælp af vores "Tagberegner" sikre, at du får alt det, du skal bruge til dit nye RIATHERM termotag.

RIATHERM termotag fra RIAS er perfekt til overdækning af din terrasse, udestue eller carport, uanset om det er til renovering eller nybyggeri, mens det ligeledes egner sig til både spær- og lægtekonstruktioner.

Perfekt til både kulde og varme
RIATHERM sikrer gode forhold under taget med en varmedæmpende effekt om sommeren, mens det om vinteren holder kulden udenfor med en effektfuld isolering. Alle RIATHERM termotag giver det lysindfald, der passer til den enkeltes behov, og kan fås i enten klart, opalhvidt eller tofarvet materiale og med en tykkelse fra 10 mm til 55 mm.

RIATHERM termotag med Heatstop-effekt beskytter ekstra meget mod solens ultraviolette stråler, mens den også dæmper varmeopbygningen, når solen hersker på himlen, og isolerer når kulden tager over. Heatstop er muligt i tykkelserne 16, 25 og 32 mm.

RIATHERM LUX
I Danmark ved man aldrig, hvad næste dag bringer af vejr, og her er den nye RIATHERM LUX ideel. LUX adskiller sig fra resten af RIATHERM ved at være glasklart og af kraftigere materiale, og derfor god til at håndtere det skiftende vejr. LUX er et godt alternativ til almindeligt glastag, og kan med fordel anvendes, hvor man ønsker meget lysindfald – for eksempel i indgangspartier.'

Helhedsoplevelse hos BygMax.dk
Hos BygMax.dk er vi stolte af at have et stort udvalg af RIAS’ mange produkter af termotag til priser fra 149,- pr. m2, som der er op til 15 års garanti på.

Vi opskærer også efter mål, hvilket gør, at du kan få lige præcis den pladestørrelse du har brug for.

På BygMax.dk kan man samtidig få et hurtigt overblik over de materialer, der skal bruges med vores ”Tagberegner.” Den lægger selv alle materialerne i kurven og sikrer, at du får alt med – og ikke mangler det, der skal til for at udføre arbejdet for dig hurtigt og effektivt.

Se de forskellige produkter her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BygMax A/S

Skodborg Vestergade 1, Skodborg
6630 Rødding
Danmark
BygMax A/S

Send til en kollega

0.125