23948sdkhjf

EnergiØkonomi nyhedsbrev juni 2017

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Energirådgivning A/S

Sommeren nærmer sig, men energiØkonomi holder ikke ferielukket, så du er velkommen til at kontakte en af vores konsulenter omkring dine energisparesager. De vil på skift være at træffe i sommerferien.

NYT ANSIGT I AFDELINGEN!
Den 1. juni bød vi velkommen til vores nye kollega Michelle Gudomlund Pedersen, som skal stå for mødebooking og være kontaktperson i første led til  alle nye og eksisterende installatører samt varmeværker. I vil i den nærmeste fremtid blive kontaktet af Michelle angående status og evt. kundebesøg. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde!

 
LUKKET FOR TILSKUD TIL HULMURSISOLERINGSSAGER
Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt har indgået en aftale med energiselskabernes brancheorganisation om at lukke permanent ned for tilskud til hulmursisoleringssager grundet omfattende fejl og dårlige kontrolmuligheder.


FÅ ANDEL I DE GODE PULJER!
Der kan stadig søges og indberettes energitilskud gennem energispareordningen. Via vores markedsposition, hvor vi har aktøraftaler med mange forskellige energiselskaber og varmeværker, kan vi stadig tilbyde gode puljer i forhold til at beregne og indberette energisparesager. Kontakt os for en gennemgang af energiØkonomi eller individuelle beregninger af dine større energisager.

 
HUSK DOKUMENTATIONEN!
Vi siger det igen og igen, men dokumentationen for det pågældende projekt skal indeholde fotos af før-situationen. Husk derfor altid at tage billeder af den eksisterende installation, når kunden besøges første gang.

Læs hele mere om Dansk Energirådgivning på vores hjemmeside eller besøg www.energiØkonomi.dk.

Rigtig god sommer!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Energirådgivning A/S

Glarmestervej 18B
8600 Silkeborg
Danmark
Dansk Energirådgivning A/S

Send til en kollega

0.11