23948sdkhjf

Besøg os på LIGNA 22.-26. maj 2017 hal 17, stand D76

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknos A/S

Lister, indvendige døre, væg- og loftpanelprodukter, møbler, brandhæmmende overfladebehandling, vinduer, døre – listen over produktområder dækket på Teknos-standen i Hannover er lang. Kom og besøg os – du bliver ikke skuffet!

Hannover bliver endnu engang vært for træindustrien fra d. 22. til d. 26. maj. Det forventes, at mere end 90.000 fagfolk fra hele verden deltager i udstillingen. Hvis du er aktivt involveret i træbehandlingsindustrien, bør du besøge Teknos i hal 17. Og blot et par skridt derfra: FEYCO TREFFERT – et nyt medlem af Teknos-koncernen. Siden begyndelsen af maj har Feyco AG og Treffert Coatings GmbH været en del af Teknos-koncernen. De seneste FEYCO TREFFERT-produktnyheder præsenteres på stand C65 – kun få skridt fra Teknos.

Industriel overfladebehandling til indendørs anvendelse
Standen fokuserer primært på overfladebehandling af træ til indendørs anvendelse. "Vores virksomhed oplever i øjeblikket særlig stor fremgang inden for industrimaling til indendørs overflader," forklarer Carsten Lauth, Business Director. "Sidste år lancerede vi en række nye produkter og styrkede vores markedsposition i mange lande. Vi vil gerne tilbyde vores kunder de bedste løsninger, der lever op til de forskellige krav til overflader og kvalitet." Og det er lige præcis, hvad vi vil vise frem i Hannover."

Fremover kan vi også tilbyde produkter fra FEYCO TREFFERT. I begyndelsen af maj købte Teknos to virksomheder: Feyco AG (Schweiz) og Treffert Coatings GmbH (Tyskland). Med mere end 100 års erfaring inden for overfladebehandling og et globalt netværk tilbyder FEYCO TREFFERT overfladebehandlingsløsninger til trædøre, -gulve og -møbler samt træbeskyttelse. På LIGNA finder du FEYCO TREFFERT på stand C65 i hal 17 – kun få skridt fra Teknos. FEYCO TREFFERT præsenterer forskellige overfladebehandlingssystemer til parket-, laminat- og designgulve, løsninger til digital print, soft-touch overfladebehandling til møbler og en bred vifte af overfladebehandlingssystemer til rulle- og sprøjtepåføring til døre.

På Teknos' stand er der primært fokus på lister, indvendige døre og væg- og loftpaneler. Ved hjælp af praktiske eksempler vil Teknos præsentere moderne, procesoptimerede løsninger til transparente og pigmenterede overfladebehandlingssystemer til behandling af indvendige døre, dørkarme, lister og paneler med højglansfinish.

Der vises også brandhæmmende overfladebehandling til indendørs brug. Den transparente overfladebehandling Teknos FR Panel fra Teknos, der består af TEKNOSAFE 2467-00 og TEKNOCLEAR AQUA 1331, er en moderne, brandhæmmende løsning, der har opnået klassificeringen B-s1, d0. Den giver naturlige træoverflader på vægge og lofter med træpaneler – selv hvis der er strenge krav til brandsikkerhed. Systemet bruges allerede på det 6.000 kvadratmeter store loft i foyeren af AccorHotels Arena i Paris.

Udover produkterne til indendørs anvendelse præsenteres også vinduer og døre i Hannover. På Teknos' stand viser vi forskellige eksempler på moderne overfladebehandlingsløsninger til disse anvendelsesområder.

Du er hjertelig velkommen til at komme og hilse på:

LIGNA 22.-26. maj 2017 i Hannover

Teknos i hal 17, stand D76
FEYCO TREFFERT i hal 17, stand C65

Standene vil gennem hele udstillingen være bemandet af Teknos-personale fra forskellige lande. Hvis du ønsker at lave en fast aftale eller har brug for en entrébillet, bedes du kontakte din sædvanlige konsulent hos Teknos.

Læs meget mere her

www.ligna.de


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknos A/S

Industrivej 19
6580 Vamdrup
Danmark
Teknos A/S

Send til en kollega

0.095