CNC Revolution på LIGNA 2017

| Medlemsnyhed | Indrykket af LINDLARSEN A/S

CNC er i skarpt fokus og der findes et meget stort udvalg hos LINDLARSEN’s leverandører. SCM/Morbidelli præsenterer bl.a. den nye banebrydende Author serie.

Høj præcision, høj hastighed, store arbejdsområder, nem betjening og en meget tilgængelig maskine – er blot nogle af nøgleordene for den nye serie af CNC maskiner fra SCM Group – Author M100 og M200. Tilmed er prisniveauet meget attraktivt – så der er virkelig valuta for alle pengene.

De store arbejdsborde er det muligt at tilgå fysisk fra begge sider af maskinen og alle aggregater kan bearbejde hele vejen rundt om arbejdsområdet. De nemt indstillelige arbejdsborde leveres både i en manuel samt en automatisk version.

Sikkerhedssystemet er unikt og kræver ingen sikkerhedshegn eller trædemåtter. Dermed øges tilgængelighed og arbejdsområde  - og maskinen tager samtidigt mindre plads op på gulvet.

Author serien leveres fra 3-5 akser og med plads til mange værktøjer i magasinerne. Et nyt FAST værktøjsmagasin giver markedets mest optimerede skiftetid og sikrer sammen med en ny koncepteret borekasse en meget høj produktivitet. Nye muligheder som automatiske dyvelisætning og nye aggregattyper øger tilmed anvendelsesområde og procestid.

Se flere modeller fra den nye serie – samt mange andre CNC maskiner hos SCM Group i hal 13 på LIGNA.

Du kan også booke en aftale med vores team.

Klik her og få adgang til gratis adgang til messen, information om nyheder -og meget mere. 

Vi glæder os til at se dig på LIGNA.

LINDLARSEN-teamet


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LINDLARSEN A/S

Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Danmark
LINDLARSEN A/S

Billeder & videoer

Udsnit CNC2

Send til en kollega

0.09