Gratis vejledninger om trægulve

| Medlemsnyhed | Indrykket af Træinformation

TRÆfakta er enkle udførelsesvejledninger om trægulve og kan nu læses gratis på træinfo.dk

TRÆfakta 02-10 Trægulve
I samarbejde med Fagligt forum for trægulve har Træinformation udarbejdet en serie TRÆfakta-pjecer. For at gøre det nemt at tilegne sig viden om trægulve - lige fra lægning til vedligeholdelse - er pjecerne nu offentligt tilgængelige på Træinfo.dk.

Pjecerne henvender sig primært til de udførende, herunder lærlinge, men kan også bruges af både leverandører og forbrugere.

 > Læs og download TRÆfakta-pjecerne

TRÆtips 02 Guide til gode trægulve
Til forbrugere har vi desuden udarbejdet en særlig pjece, TRÆtips 02 Guide til gode trægulve, der ligeledes kan læses og downloades gratis. Guiden giver dig svar på de vigtigste spørgsmål, så du kan vælge lige præcis det trægulv, der passer til dig og dit hjem. Du får også masser af tips og tricks til, hvordan du vedligeholder gulvet bedst muligt.

> Læs og download TRÆtips 02

TRÆhåndbøger TRÆ 63 og TRÆ 64 Trægulve
Vi har tilrettet håndbøgerne om trægulve, TRÆ 63 og TRÆ 64, og i den forbindelse har vi udgivet et tillæg med ændringerne. Her præciserer vi, hvad der menes med bærende gulve, specielt at sædvanlige strøgulve på betondæk eller undergulv af godkendte træplader ikke anses for bærende. Et tolerancekrav over små afstande (0,25 m) er fjernet for underlag for strøgulve, hvor det ikke har relevans.

Du kan se tillægget på træinfo.dk, og ændringerne er ligeledes indarbejdet i de elektroniske versioner af håndbøgerne, som er frit tilgængelige for Træinformations medlemmer.

Læs mere om håndbøgerne:
> TRÆ 63 Trægulve - Valg og vedligeholdelse
> TRÆ 64 Trægulve - Lægning

Om Fagligt forum for trægulve
Fagligt forum for trægulve er et samarbejde mellem ledende gulvleverandører og branche-organisationer. Bag det faglige forum står AB Gustaf Khär, Boen Danmark, Danadeco A/S, Dansk Byggeri Træsektionen, Dansk Byggeri Gulvbranchen, Dinesen A/S, Junckers Industrier A/S, Knudsen Kilen A/S, Moelven Danmark A/S, Moland Byggevarer A/S, Novopan Træindustri A/S, Oscon ApS, Tarkett A/S, Timberman Denmark A/S og Træinformation.

TRÆfakta og TRÆtips pjecerne er udarbejdet i samarbejde mellem Fagligt forum for trægulve og Træinformation. Indholdet i pjecerne kan derfor anses som de facto standard for branchen.

> Læs mere om TRÆfakta vejledningerne om trægulve


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Træinformation

Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Træinformation

Send til en kollega

0.1