Young Architect

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Tilbud til dimittender fra de danske arkitektskoler i Aalborg, Aarhus og København med blandt andet gratis kursus i ARCHICAD.

Som nyuddannet arkitekt er man mester i rum og formgivning. Men mestrer man ikke i samme grad Bygnings Informations Modellering (BIM), som er den metode, de større tegnestuer benytter til udvikle og realisere deres projekter.

Med BIM slår man 2D-tegninger og 3D-modellering sammen til ét workflow og én fil. Samtidig er det muligt at udtrække mængder og tilføje informationer til bygningsdelene. Det gør det lettere at koble 3D-modellen til energiberegning, priskalkulation, byggeplanlægning og meget andet.

ARCHICAD: BIM-program skræddersyet til arkitekter 
ARCHICAD er et BIM-program, som følger arkitektens arbejdsmetode og detaljeringsniveau fra første skitse til aflevering af hovedprojekt eller måske ”as built”-materiale. ARCHICAD minder om en mellemting mellem AutoCAD, Illustrator og Sketchup. Det er både nemt og sjovt at arbejde med programmet.

Læs mere om ARCHICAD

Et af de programmer, de studerende anvender på arkitektstudiet er Rhino og Grasshopper, som gør det muligt at skitsere helt frit og endda med yderst kompliceret formgivning - sidstnævnte kaldes noget så eksotisk som “algoritmisk formgivning” eller “visual scripting”. Derfor giver det mening, at integrere ARCHICAD med Rhino og Grasshopper på de projekter, hvor det giver mening.

Læs mere om Rhino/Grasshopper-integrationen 

BIM på smartphone og/eller tablet
I dag er mobile platforme en del af hverdagen og BIM fungerer bedst når det er i mellem hænderne på bygherrerne, de kommende brugere eller måske håndværkerne på byggepladsen. Med BIMx kan man helt gratis overføre sit projekt til en smartphone eller tablet. Det gør det let, at forstå sammenhængen mellem 2D-tegninger, 3D-model og bygningsdelenes mængder og informationer. Og med et par VR-briller, kan man sågar opleve projektet, som om man selv er inde i modellen!

Læs mere om BIMx 

Tegnestuer & ARCHICAD
ARCHICAD og BIMx benyttes allerede på tegnestuer som f.eks. BIG, Henning Larsen, Lundgaard & Tranberg, Schønherr, Danielsen, JUUL | FROST, Primus, Praksis, Sangberg, WERK, CORE, Holm & Grut og mange, mange flere. Det er derfor et godt kort på hånden, at kunne betjene softwaren før man søger job.

BIM Equity har et helt særligt tilbud til afgængere fra de danske arkitektuddannelser i Aalborg, Aarhus og København. Tilbuddet består af:

  • Gratis studielicens på www.myarchicad.com 

  • 3 dages gratis kursus i ARCHICAD 

  • Et par gratis Google Cardboard VR-briller til BIMx 

  • 20% rabat på ARCHICAD til dig eller din kommende arbejdsgiver

Det giver ikke mening for nyudklækkede afgængere, at investere i ARCHICAD – selv med 20% rabat – med mindre de selv starter tegnestue. Derfor giver vi mulighed for, at man kan videregive rabatten til en kommende arbejdsgiver, som ansætter en nyuddannet arkitekt med BIM-kompetencer. På denne måde kan en tegnestue implementere BIM med en ny medarbejder og rabat på softwaren. Tilbuddet følger dog afgængeren og skal benyttes indenfor 6 måneder efter afgang.

Interesseret? Kontakt BIM Equity
Tag fat i os (klik hér), hvis du vil vide mere om ”Young Architect”-programmet og måske reservere en plads på kurset. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.091