23948sdkhjf

Din slange er valgfri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stennevad

I trange rum kan det være svært at bevæge sig frit med slange og motor od af ryggen. Men en løsning kaldet Pureflo fra producenten Helmet giver dig alt, hvad du behøver, i hjelmen alene.

Der er rigtigt mange arbejdsopgaver i dag, der alle kræver brug af motoriserede løsninger inden for brugen af åndedrætsværn for optimering af arbejdssikkerheden. Her er der utallige producenter, der byder ind med deres bud på turboløsninger til dig, der går i farlige atmosfærer hver eneste dag i mange timer. En turbomotor med bælte og slange til en lufthætte er velkendt som standardopbygget sikkerhedsudstyr, der løser deres opgaver fuldt ud. Men hvad nu hvis, der er et alternativ til slange og motor.

Et alternativ, der kun handler om hjelm og tilpasning af denne. I trange rum kan det være svært at bevæge sig frit med slange og motor od af ryggen. Men en løsning kaldet Pureflo fra producenten Helmet giver dig alt, hvad du behøver, i hjelmen alene. Motorenheden er integreret i Pureflo og er indstillet til at starte, når hjelmen tages på. Der findes både partikel- og gasfilter til Pureflo. Filtrene er lette at skifte. Selv om hjelmen kan se en smule stor og klodset ud, så er det ikke noget problem med den rette indstilling pasformen og tyngdepunkt. Overtrykket indeni hjelmen fungerer som i andre hjelme og sikrer dig et ordentligt flow af åndbar luft.

Du finder mere information om Pureflo her. Du kan også kontakte Stennevad for at høre mere om dine muligheder for at afprøve Helmets slangeløse åndedrætsværn.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stennevad

Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Danmark
Stennevad

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.126