23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Projektleveringer i hele Europa

LGT Logistics har længe været kendt for vores projektleveringer, hvor vi især har haft mange leveringer til hoteller og kontorer, men også levering til messedeltagelser, som er projektlevering – og som vi har alle kompetencer til at påtage os.

Få en komplet møbeltransport løsning
Projektleveringer omfatter ofte både møbeltransport, konsolidering og lageropmagasinering i en kortere periode samt eventuel indbæring af transporten til endeligt sted – og måske vigtigst af alt, til det rigtige tidspunkt.

”De 3 hjul der passer til”
Vores projektleveringer er en del af konceptet LGT Clockwork, der kort fortalt handler om at levere komplette møbellogistikydelser, tilpasset kundens behov og ønsker.

Netop indenfor projektleveringer har vi både en lang erfaring og gode kompetencer – og vi er glade for at kunne fortælle, at vi i dag har endnu større fokus på projektleveringer, og at du derfor fremadrettet vil møde en endnu bedre service, end det høje niveau du allerede i dag oplever, når du køber projektleveringer fra LGT Logistics.

Skadefri levering
Og så er det da også værd at tage med, at LGT Logistics leverer hele 99,95 % af alle kolli skadesfrit i 2016 – når man nu ved, hvad en transportskade kan løbe op i.

Vi tilbyder dig national og international møbeltransport netværk, hvor du er I sikre hænder!
Vi giver dig mulighed for at fokusere 100% på dit projektet og kunden.
Præcise og pålidelige tjenester, hvor vi gerne vil fremhæve de følgende 3...

LGT Projektlevering

LGT Erhvervslevering

LGT Konsolidering

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med møbelprojektlevering over hele Europa

LGT Logistics A/S
Orionvej 18
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10076404
P nummer: 1013284845

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047