23948sdkhjf

Hvordan har dine kompensatorer det?

| Medlemsnyhed | Indrykket af HNC Group A/S

Hvis kompensatorer ikke tjekkes regelmæssigt, kan det få store konsekvenser. Som alt andet bliver kompensatorer slidt og vi anbefaler, at alle kompensatorer tjekkes én gang årligt, så de kan udskiftes i tide.

Kompensatorer kan være placeret i forskellige typer rørsystemer og anordninger, og fælles for dem alle er, at de i løbet af et år udsættes for temperaturændringer, bevægelser og andre varierende forhold, som medfører slid. Vi tilbyder at kontrollere dine kompensatorer for dig helt uforpligtende og uden beregning.

Vi har et bredt udvalg af kompensatorer i stål og gummi fra Stenflex, som er ekstremt slidstærke, pålidelige i brug og fuldstændig vedligeholdelsesfri. De findes i mange typer og størrelser, og du kan finde yderligere information om kompensatorer på vores hjemmeside eller ved at ringe til os på 7013 2300.

Som noget nyt kan gummikompensatorer i typerne A-1, A-2, A-4, AS-1, AS-2 og AS-4 med en diameter på 32, 40, 50 og 65 mm også fås med en byggelængde på 150 mm, hvor de før kun var tilgængelige med en byggelængde på 125 mm. Du er velkommen til at ringe til os, hvis du ønsker yderligere information.

Desuden er det nu muligt at få kataloger med Stenflex’ produkter på engelsk.

Udover kompensatorer i forskellige materialer og størrelser leverer vi drejeled, fjederbæringer, rørkoblinger og murgennemføringer, som på forskellig vis kompenserer for eksempelvis mindre skævheder, dimensionsforskelle og utætheder.

Vi har mange års erfaring og knowhow inden for fleksible forbindelser generelt, og vi har bl.a. rådgivet og solgt gummikompensatorer til mange forskellige industrier. Derfor er HNC Group en erfaren og professionel samarbejdspartner, når det handler om nybygninger eller udskiftning af allerede eksisterende kompensatorer.

Kontakt os gerne på 7013 2300 eller sales@hncgroup.dk for et uforpligtende tjek af dine kompensatorer eller besøg vores hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HNC Group A/S

Industrivej 2
4241 Vemmelev
Danmark
HNC Group A/S

Send til en kollega

0.134