23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Temadag. Brandforebyggelse for ældre og udsatte grupper

TEMADAG Tirsdag den 21/3 og Torsdag den 23/3 BRANDFOREBYGGELSE MED FOKUS PÅ ÆLDRE OG UDSATTE GRUPPER

Temadagens fokus er hvordan vi sammen kan nedbringe antallet af dødsbrand.

Safe Vent og VID fire Kill har indgået et partnerskab om lancering af vandtågeanlægget BB i Danmark. For at sætte fokus på brandforebyggelsesområde ved de ældre og udsatte grupper afholdes denne Temadag.

Til Temadagen vil vi opstille og udføre to brandtest, den første brandtest vil være for at vise hvordan en brandudvikler sig i et beboelsesrum uden slukning, hernæst vil vi vise hvordan vores vandtågeanlæg slukker en brand. Begge brandtest bliver med sammen opsætning.  

For at gøre Temadagen lidt mere spændende, får vi besøg af fem der til hverdag arbejder med forskellige former for forebyggelse. De kommer og holde foredrag, her vil de fortæller om deres arbejde på området.

Temadagen afholdes med foredrag, hvor vi får besøg fra:

Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI), Tønder kommune, Beredskabsforbundet, Danish Fire Laboratories, Beredskabsstyrelsen, Metropol- Katastrofe og risikomanager, VID Fire Kill og Safe Vent.

Vi har forsøgt at lave et program, der gerne skulle vække interesse for de danske beredskaber samt dem der arbejder i ældresekterne.

 

Safe Vent
Egholmvej 5B
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38999605
P nummer: 1013157657

Send til en kollega

0.033