23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LGT går forrest med CO2-reduktion

LGT Logistics i Horsens har netop fået ni nye trækkere fra Scania, og de er helt specielle. De er nemlig leveret med markedets mest effektive løsning til at reducere CO2-udledningen.

De nye biler er en del af Scanias såkaldte Ecolution-koncept, der har fokus på at reducere brændstofforbruget og CO2-udledningen. (9 chauffører er med i et forløb, der skal være med til at reducere CO2.)

De nye trækkere forventes at køre ca. 125.000 km om året, og via månedlige rapporter får LGT hurtigt værdifulde erfaringer om bilenrnes brændstofforbrug, miljøbelastning mv. Ecolution-konceptet indeholder desuden et 2-årigt uddannelsesforløb for alle chauffører. Og det betyder også meget for LGT, at man er med til at reducere den negative påvirkning, som godstransport har på miljøet.

Efterspørgsel på miljøvenlige transport løsninger

- Vi har en klar miljøpolitik, og vi oplever også, at flere og flere af vores kunder efterspørger miljøvenlige transporter. Vi vil gerne være konkurrencedygtige på alle niveauer, fortæller LGT’s adm. direktør John Riis

 - Vores chauffører ved, at de kører længere på literen. De er nu mere miljøbevidste og trafiksikre i deres færden på landevejene, fortæller trafikchef Preben Ladekjær.

Men denne sidste nyhed fra LGT i 2016, ønsker vi alle vores kunder, samarbejdspartnere og øvrige forretningsforbindelser, en rigtigt glædelig jul samt et godt nytår.

Med venlig hilsen

Lgt Logistics, Horsens

Læs mere information omkring vores møbetransport koncept "Clockwork"

LGT Logistics A/S
Orionvej 18
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10076404
P nummer: 1013284845

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046