23948sdkhjf

Nye medarbejdere - Ny hjemmeside - Julekonkurrence

| Medlemsnyhed | Indrykket af HNC Group A/S

Hos HNC Group har vi fået 2 nye medarbejdere - Flemming Jensen, Teknisk Konsulent og Jesper Guldager Madsen, Salgsingeniør. Vi har lavet ny hjemmeside, som du forhåbentlig vil finde nyttig. Hjælp os med at finde nisserne på hjemmesiden.

Nye medarbejdere

Flemming Jensen er ny teknisk konsulent hos HNC Group. Han har en baggrund som industri-elektriker og klejnsmed og har arbejdet for flere forskellige virksomheder inden for levnedsmiddelindustrien, senest Arla Foods. 
Flemming sidder på kontoret i Vemmelev og er klar til at hjælpe vores kunder. Kontakt os på tlf. 7013 2300, hvis du er interesseret i at snakke med Flemming eller en af vores andre tekniske konsulenter.

Jesper Guldager Madsen er vores nye salgsingeniør i Jylland. Han er oprindeligt udlært elektriker og har erfaring inden for vvs-branchen samt med salg af robotløsninger til industrien. Han har primært arbejdet i industrien med service og vedligehold af diverse produktionsanlæg samt ny-installation af hele anlæg. Han har derfor meget erfaring inden for automation og interesserer sig generelt meget for mekanik og automatik.
Jesper er vores nye kontaktperson i Jylland og er allerede i gang med at besøge de jyske kunder. Kontakt HNC Group eller Jesper direkte, hvis I ønsker at få Jesper på besøg. Læs mere om Flemming og Jesper.

Ny hjemmeside

I løbet af efteråret har vi opdateret vores hjemmeside til en responsiv version, og samtidig har vi arbejdet med design og ikke mindst brugervenlighed. Hjemmesiden er delt op ud fra vores 8 produktgrupper: Pneumatik, Transmissioner, Rustfrie cylindre, Aluminiumsprofiler, Instrumentering, Fleksible forbindelser, Styretavler og VVS. Vi håber, du vil tage et kig på vores nye hjemmeside, og at du kan finde den nødvendige information.

Julekonkurrence

I forbindelse med lanceringen af vores nye hjemmeside er det lykkedes nogle nisser at slippe ind i systemet. De har gemt sig på de 8 produktsider med vores 8 produktgrupper: Pneumatik, Transmissioner, Rustfrie cylindre, Aluminiumsprofiler, Instrumentering, Fleksible forbindelser, Styretavler og VVS.
Hjælp os med at finde ud af hvor mange nisser, der i alt gemmer sig på de 8 sider. Så kan vi nemlig give vores webmaster besked om hvor mange nisser, der skal indfanges. Start med at lede efter nisserne her.

Blandt de rigtige svar udtrækker vi en vinder, som vil modtage en kurv fyldt med julelækkerier (til en værdi af mindst 1.000 kr.)

Send dit svar til khr@hncgroup.dk senest onsdag d.21/12 kl.12.

HNC Group ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HNC Group A/S

Industrivej 2
4241 Vemmelev
Danmark
HNC Group A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.253