23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fornem logistikpris til LGT Logistics partner i Holland

Den hollandske møbeltransportvirksomhed, Jan Krediet, er blevet hædret med en fornem logistikpris. Virksomheden er en del af det internationale møbeltransportsamarbejde MACH-3000, som LGT Logistics i Horsens også er en del af.

Det internationale selskab Jan Krediet, der transporterer møbler og køkkener, og MACH-3000 partner for Benelux-landene, har i Holland vundet 2017 TLN Entrepreneur Of the Year i kategorien "Store transportvirksomheder".

Dette blev offentliggjort af den hollandske brancheorganisation for transport og logistik, Transport & Logistiek Nederland (TLN), under den årlige konference lørdag den 26. november.

Arthur van Dijk, direktøren for TLN, overrakte den prestigefyldte pris til adm. direktør Klaas Slim og salgsdirektør Rogier Stoop, i overværelse af Melanie Schultz van Haegen, den hollandske minister for infrastruktur og miljø.

I rapporten fra bedømmelseskomiteen anførte dommerne, at transportvirksomheden fra Steenwijk, der er logistikspecialister i møbler og køkkener, er et selskab med en vision, hvor der konstant er fokus på innovation og fortsat udvikling, og personalet er en faktor, der ikke skal undervurderes.

Innovationsprisen fra TLN gives hvert år til selskaber i transport- og logistikbranchen, der markerer sig med nytænkning, der skaber resultater.

”Som medlem af MACH-3000 møbeltransport samarbejdet er vi stolte over at samle de bedste europæiske møbellogistik-selskaber i vores netværk, og ser denne pris som en bekræftelse af netværkets kvalitet.” siger Poul Erik Dahl i Horsens, og ønsker samtidigt deres partner i Holland tillykke med prisen, Entrepreneur Of the Year.

LGT Logistics Group

Poul Erik Dahl
Koncernsalgschef

På billedet: Klaas Slim og Rogier Stoop. (Foto: Thomas Fasting)

LGT Logistics A/S
Orionvej 18
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10076404
P nummer: 1013284845

Kontaktperson

Poul Erik Dahl
International Salgschef (COO)
+45 40624450 poul.erik.dahl@lgtlogistics.dk

Send til en kollega

0.047