23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Swiss Krono One World Collection 2024: Ostermann har matchende kanter

Med One World Collection 2024 har schweiziske Swiss Krono AG netop præsenteret sin nye kollektion inden for boligindretning. Hos Ostermann finder snedkere/tømrere kanterne, der passer til.

Vores livsmiljøer har ændret sig markant siden lanceringen af den foregående One World Collection i 2020. Klimabeskyttelse, bæredygtighed og sundhed er i fokus, også når det handler om indretning. Det faktum, at flere arbejder hjemmefra, betyder, at boligarealet jævnligt omdannes til kontor og tilbage igen. Den nye One World Collection 2024 fra Swiss Krono AG taler ind i de eksisterende tendenser og tilbyder en ny basiskollektion med 88 dekorations- og overfladekombinationer, der matcher den aktuelle tidsånd. Som altid har Ostermann reageret hurtigt og står klar med passende møbelkanter. De er tilgængelige fra lager i standardbredder på 23, 33, 43 og 100 mm. 100 mm-kanterne kan på forespørgsel skæres i enhver anden ønsket bredde. Ligesom virksomheder, hvis kantlimemaskiner arbejder med nulfugeteknologier, med kort varsel kan modtage deres kanter med et funktionslag, som er særligt tilpasset teknologien. Al information om kanterne til den nye One World Collection 2024 findes under søgeordet #Highlights07 på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu. For at gøre det lettere at vælge og kombinere overfladerne har Swiss Krono-eksperterne identificeret fire forskellige indretningstrends og udpeget relevante overflader: 

The Me-Shed: Afslapning og komfort

Én indretningstrend har Swiss Krono kaldt "The Me-Shed". Denne tendens har fokus på afslapning og mental sundhed. Ud over mange ensfarvede flader i matte grønne nuancer findes her ekstraordinært mange valnøddedekorationer. Et højdepunkt er dekorationenArt Deco Walnut med de fine gyldne linjer imellem valnøddeintarsia, som visuelt simulerer en tredimensionel terningstruktur. Ostermann har den perfekt matchende ABS-kant i sit sortiment. Vi kan også fremhæve Calm Walnut Brown, en noget roligere, mørk valnøddedekoration. Også her kan vi anbefale at tage et kig på den matchende Ostermann-kant.

Conscious Home: Natur og velvære 

Den anden trend har Krono benævnt "Conscious Home". Den står for vores øgede opmærksomhed på naturen og optræder i kollektionen med mange lyse, naturlige farver og materialer. Eksempler er overfladerne Coco Tweed Cream og Heyday Beige. Kanterne til findes allerede nu hos Ostermann. 

Playful Spaces: Individualitet og dristige kombinationer 

Bag den indretningstrend, der kaldes "Playful Spaces", gemmer sig dekorationer, der bevidst går uden om mainstream. Kombinationen af klare farver, forskellige strukturer og materialereproduktioner skaber møbler med en munter, optimistisk energi. Til møbler med wow-effekt bruger Swiss Krono ofte overfladen Terrazzo Fresh, en levende terrazzo-dekoration. Hertil anbefaler Ostermann-eksperterne den nye ensfarvede Granit Grey. Ved at indtaste pladenavnet i søgefeltet på www.ostermann.eu, fås med få klik en anbefaling til kanten. 

Responsive Furniture: 

At smide væk er en tendens af i går. Møbeltrenden "Responsive Furniture" er kendetegnet ved modulære, fleksible møbler, der kan skabe multifunktionelle rum. Basis for denne indretningsstil er neutrale ensfarvede flader og afdæmpede dekorationer, som kan kombineres fleksibelt tone i tone. Som kanthøjdepunkter anbefaler Ostermann-eksperterne ABS-kanterne, der passer til Swiss Krono Stonetex Beige og Soft Chestnut Light. 

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031