23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Farvel til Kristen - goddag til Therkild

Kristen Haugstrup takker af hos Sherwin-Williams Denmark, og overlader posten til Therkild Rohde.

Efter mere end 21 år hos Sherwin-Williams, er det blevet tid for Kristen Haugstrup til at trække sig tilbage. I en alder af 71 år er det også velfortjent.

Kristen startede karrieren tilbage i 1985 hos Sadolin i København, hvor han var ansat som som lakkonsulent. Efter godt 18 år hos Sadolin fik han jobbet hos Becker Acroma, hvor han har været en del af rejsen gennem ejer- og navneskiftet til Sherwin-Williams. Og efter nu mere end sammenlagt 40 år i branchen, er det golfkøllerne og familien, der skal nyde godt af Kristens tid.

Kristen er et kendt ansigt i branchen, og han har i alle årene engageret sig i sit arbejde og har bl.a. været medlem af Møbelfabrikantforeningens pionergruppe, hvor han yderligere har kunnet opbygge og pleje sit store netværk. 

"Det er vemodigt at sige farvel til Kristen, men samtidig spændende at sige goddag til en ny medarbejder i form af Therkild, som har mange års erfaring inden for branchen, og som jo har været ansat hos os for år tilbage, dengang vi hed Becker Acroma," siger adm. direktør Henrik Holm, som fortsætter: "Vi regner dog ikke med, at det bliver et endeligt farvel til Kristen, for vi håber og tror på, at han vil kigge forbi indimellem og sige hej. Han kan nok ikke helt lade være," lyder det med et smil. 

Den nye mand i jobbet, Therkild Rohde, er ikke så ny endda. For udover at han har solid erfaring inden for branchen, er han som sagt en gammel kending i Sherwin-Williams-regi. Han startede sin karriere hos Becker Acroma omkring 1995, hvor han var ansat i ca. 6 år. Herefter tog han et kort stop hos Midtgaard, og siden har han tilbragt de sidste godt 18 år hos Teknos.

Og nu er cirklen sluttet, og Therkild er tilbage på adressen i Herning, hvor det hele startede. 

"Vi glæder os til at arbejde sammen med Therkild, og vi håber, at vores kunder vil tage godt imod ham," slutter Henrik Holm.

Therkild kan kontaktes på tlf. +45 29 64 65 61 eller mail therkild.rohde@sherwin.com.

 

Sherwin-Williams Denmark A/S
Nystedvej 5
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24502511
P nummer: 1003015469

Kontaktperson

JMM
Jane Marstrand Mechlenborg
Adm. Assistent
+45 24767694 jane.marstrand.mechlenborg@sherwin.com

Send til en kollega

0.047