23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny kontaktlimserie hos Ostermann: REDOCOL Osterbond

Ostermann har samlet og udvidet sit sortiment af REDOCOL-kontaktklæbemidler under ét mærke. Nu fås fem forskellige produkter under navnet REDOCOL Osterbond. Ny er REDOCOL Osterbond Spray Fine Fix, som leveres i tank. Den egner sig især til sarte, højglanspolerede eller ekstremt matte overflader.

Kontaktlim er standardudstyr på værkstedet og har i mange år været en del af Ostermanns sortiment. Flere og flere produkter er kommet til undervejs. For at kunne tilbyde tømrere og snedkere den bedst mulige service, har Ostermann har nu samlet sine kendte og testede produkter i en ny produktserie, "REDOCOL Osterbond". Her finder du den rigtige kontaktlim til ethvert formål. Desuden har produkterne fået nyt navn: 

Med REDOCOL Osterbond Spray 570.52 Fine Fix har vi desuden fået et nyt produkt i sortimentet. Det leveres også i en mobil 22,1-liter-tank. Limen er kendetegnet ved en ultrafin påføring og er derfor særligt velegnet til ekstremt glatte og tynde overflader. 

Nyhed: REDOCOL Osterbond Spray 570.52 Fine Fix

Den populære REDOCOL spraykontaktlim i tank er blevet videreudviklet til brug på tynde og sarte overflader som f.eks. højglans- eller ekstremt matte folier eller laminater. REDOCOL Osterbond Spray 570.52 Fine Fix udmærker sig ved et særligt fint påføringsbillede. Takket være den ultrafine tågepåføring fordeler klæbemidlet sig yderst homogent og jævnt. Fejlagtig påføring eller limansamlinger, som fører til ujævnheder eller den såkaldte "appelsinskal-effekt" på overfladen, undgås.

Kendt mærkekvalitet fra REDOCOL

Den nye produktserie REDOCOL Osterbond kombinerer nu kendte og testede produkter i én produktlinje og tilbyder det rigtige produkt til enhver anvendelse. Uanset om klæbemidlet er fast eller flydende, befinder sig i en mobil tank eller i en praktisk spraydåse. I overensstemmelse med REDOCOLs mærkefilosofi tilbyder alle Osterbond-produkter fremragende værdi for pengene. 

Husk det rigtige tilbehør

Med trykruller og tandspartler leverer Ostermann også det rigtige værktøj, når der skal limes. Et godt tip er f.eks. REDOCOL-adapterhåndtaget til 500-ml-spraydåsen. Det letter sprøjteprocessen, og fingrene forbliver rene. Du kan finde mere tilbehør til klæbemidler i afsnittet Værksted & lim på www.ostermann.eu.. Her er der et separat afsnit i kategorien "Håndværktøj", kun til påføringsudstyr og -tilbehør til lim. 

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

 

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.


 

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031