23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste chance for et ekstra godt tilbud på SOLIDWORKS

Hos Edge-Team kan du få et særligt godt tilbud på SOLIDWORKS Standard, Pro og Premium inden prisstigningerne den 1. juli. Udfyld formularen på vores hjemmeside herunder for at modtage et personligt tilbud og se vores informative webinarer om SOLIDWORKS og 3D CAD Cloud-løsninger.

Hos Edge-Team ønsker vi at gøre opmærksom på en enestående mulighed for at sikre jer SOLIDWORKS til en favorabel pris. Med kun få dage tilbage inden prisstigningerne træder i kraft den 1. juli, er det nu, I skal slå til for at få et særligt godt tilbud på SOLIDWORKS Standard, SOLIDWORKS Pro og SOLIDWORKS Premium.

Modtag et tilbud på SOLIDWORKS her >>

Få et personligt tilbud nemt og hurtigt

Vi gør det nemt for jer at drage fordel af tilbuddet. Besøg vores hjemmeside og udfyld formularen for at modtage et personligt tilbud på SOLIDWORKS. Dette er en hurtig og enkel måde at sikre jer den bedste pris inden den kommende prisstigning.

Overvejer I at investere i SOLIDWORKS?

At skifte til et nyt CAD-program eller investere i SOLIDWORKS for første gang kan medføre flere omkostninger og overvejelser. For at hjælpe jer med at tage den rigtige beslutning, har vi lavet et informativt webinar, hvor vi guider dig gennem vigtige emner såsom:

  • Overgangen fra 2D til 3D
  • Valg af den rette SOLIDWORKS-licens
  • Omkostninger og prissammensætning
  • Redskaber inkluderet i SOLIDWORKS


Dette webinar er tilgængeligt on-demand på vores hjemmeside, hvor I også kan læse om de overvejelser, der er vigtige at gøre, før I går i gang med SOLIDWORKS.

Udforsk mulighederne med en 3D CAD Cloud-løsning

Hvis I overvejer en 3D CAD Cloud-løsning, kan vi også tilbyde et webinar om PDM/PLM i skyen. Dette webinar, som kan ses på YouTube, viser fra en konstruktørs synsvinkel, hvordan 3DEXPERIENCE-platformen kan understøtte jeres arbejde. Webinaret inkluderer demonstrationer i både 3DEXPERIENCE og SOLIDWORKS, og giver et indblik i, hvordan disse værktøjer kan optimere jeres arbejdsprocesser.

Se webinaret på vores YouTube-kanel her >> 

Vil du gerne sikre dig et godt tilbud på SOLIDWORKS?

Har I spørgsmål, eller ønsker I at sikre jer et godt tilbud på SOLIDWORKS, er I velkomne til at udfylde formularen på vores hjemmeside eller kontakte os direkte for personlig assistance og et ekstraordinært tilbud.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Send til en kollega

0.11