23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udfordringerne for SMV’er i træbranchen

Kompleksiteten og kravene i verden bliver større og større og skaber også udfordringer for små og mellemstore virksomheder. Problemet er let at forstå men svært at løse. acadon AG kan hjælpe en del af vejen.

Udfordringerne for SMV’er.

Små og mellemstore virksomheder skal hele tiden være et skridt længere fremme end ny lovgivning og krav. Desværre er det sådan, at mange halser bagefter og mangel på viden og især ressourcer gør, at det næsten er en umulig opgave at følge med. Når maskinen står stille, så er det måske ikke ESG-rapportering, der fylder mest?

Men kravene, herunder især EUDR, den nye bogføringslov og ESG-rapportering, er kommet for at blive, og selvom de i første omgang kun vedrører de store virksomheder, så vil SMV’er blive berørt på samme måde, enten via direkte krav fra myndighederne eller via underleverandøraftaler med store virksomheder.

Problem: let at forstå, vanskeligt at løse.

Så problemet er relativt let at forstå, men vanskeligt at løse: det handler om kompetente ressourcer. De store virksomheder har for de flestes vedkommende allerede positioneret sig i forhold til dette, men hvad med SMV’er? 

Der er naturligvis altid mulighed for konsolidering af virksomheder i form af opkøb og fusioner, så man på den måde opnår en kritisk masse og fx kan ansætte en ESG-ansvarlig, men hvad hvis man ikke ønsker eller har den mulighed?

Hjælp?

Så er der heldigvis en anden vej, en vej som Acadon kan hjælpe med at betræde. Vi har løsninger som hjælper virksomheder med at leve op til lovgivningen og de stigende krav og som dermed letter presset i en i forvejen presset hverdag.

acadon AG & Microsoft

Vi har udviklet software til træbranchen i over 40 år og holder os ajour indenfor området. Da vi bygger vores løsninger på Microsoft Dynamics Business Central, så er vi også ajour indenfor de øvrige vigtige områder: 

·       Vores løsning holder dig ajour med hensyn til certificeringer indenfor træbranchen, om det så er ISPM-15, FSC eller PEFC, og derudover arbejder vi kontinuerligt med EUDR og hele tiden vurderer ændringer til vores system, som kan understøtte forordningen.

·       Microsoft Dynamics Business Central klarer resten, herunder naturligvis de lokale finansielle krav til virksomheden i form af et driftsregnskab, men har også en arbejdsramme for oprettelse af et bæredygtighedsregnskab, og understøtter den nye regnskabslov som standard.

Kontakt os.

Vi kunne naturligvis skrive meget mere om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed, men vil meget hellere tage en snak om det, så hvis vi du er blevet nysgerrig eller har spørgsmål og/eller kommentarer, så tag fat i os. Vores kontaktinfo er lige her på siden, og vi kan også kontaktes her: kontakt.

acadon AG
Königsberger Straße 115
47809 Krefeld
Tyskland
CVR nummer: DE216126577

Kontaktperson

Per Laurits Pedersen
+45 22620384 plp@acadon.dk

Send til en kollega

0.047