23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch præsenterer effektive vakuumløsninger til batteriproduktion og genanvendelse

Busch Vacuum Solutions, en af verdens førende leverandører af vakuumpumper og vakuumsystemer, vil igen være til stede live på Battery Show Europe i Stuttgart. Som pioner inden for vakuumteknologi vil Busch ikke kun være til stede som udstiller, men vil også positionere sig som partner og ekspert inden for emnet batterigenbrug.

Maulburg, 29. april 2024. I lyset af de voksende udfordringer i forbindelse med mangel på råmaterialer og miljøbeskyttelse er Busch forpligtet til at tilbyde innovative løsninger til batteriproduktion og genanvendelse.

Effektive vakuumløsninger fra Busch revolutionerer produktionen af litium-ion-batterier over hele verden

Vakuumløsninger fra Busch anvendes på store litium-ion-batteri-produktionssteder over hele verden og er kendt for deres pålidelighed i alle faser af litium-ion-batteri-produktionen, såsom blanding, tørring, elektrolytpåfyldning, imprægnering og afgasning. De skræddersyede løsninger har potentiale til at reducere energiforbruget med 55 %. COBRA NC-serien er en serie af tørtløbende skruevakuumpumper, der specielt er udviklet til krævende anvendelser i den kemiske industri. Den er kendetegnet ved høj ydeevne, pålidelighed og energieffektivitet og tilbyder optimale løsninger til udfordringerne i den moderne batteriindustri.

Højeste sikkerhed i farlige områder

Et andet fokus er på de eksplosionssikre ATEX-vakuumpumper fra Busch. Disse specialdesignede vakuumpumper tilbyder det højeste sikkerhedsniveau til anvendelser i farlige miljøer. Med ATEX Check service kan kunderne sikre, at deres vakuumpumper opfylder de strenge krav og dermed garanterer det højeste niveau af sikkerhed.

Besøg Busch Vacuum Solutions på Battery Show Europe 2024 i Stuttgart i hal 9, bås G22

for at få mere at vide om den seneste udvikling inden for genanvendelse af batterier og få rådgivning fra vores vakuumeksperter.

 

Om Busch Vacuum Solutions

Busch Group er en af verdens største producenter af vakuumpumper, vakuumsystemer, blæsere, kompressorer og gasreduktionssystemer. Under sin paraply rummer koncernen tre velkendte varemærker: Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum og centrotherm clean solutions.

Den omfattende produkt- og serviceportefølje omfatter løsninger til anvendelser inden for vakuum, overtryk og reduktion i alle brancher, såsom semicon, fødevarer, analytics, kemikalier og plastik. Dette omfatter også design og konstruktion af skræddersyede vakuumsystemer og et verdensomspændende servicenetværk.

Busch Group er en familievirksomhed, der ledes af Busch-familien. Koncernen har mere end 8.000 medarbejdere i 45 verdensomspændende lande. Busch har hovedkvarter i Maulburg, Baden-Württemberg, i den tyske, franske og schweiziske region. Busch koncernen producerer på sine 19 egne produktionsfabrikker i Kina, Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Indien, Rumænien, Sydkorea, Schweiz, Storbritannien, USA og Vietnam. Samlet set har Busch Group en årlig konsolideret omsætning på næsten 2 milliarder euro.

 

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.048