23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev Teknologisk Instituts beton- og asfaltlaboratorier: Åbent Hus i samarbejde med IDA

Træd ind i hjertet af Teknologisk Institut, når vi i samarbejde med IDA åbner dørene til vores beton- og asfaltlaboratorie.

Du vil få indsigt i de nyeste metoder til materialeprøvning og se de praktiske metoder og udstyr, der bruges til at teste og analysere beton og asfalts egenskaber. Derudover vil du opnå en dybere forståelse af, hvordan materialeegenskaber påvirker ydeevne og holdbarhed af bygninger og infrastrukturer. Besøget vil også give et værdifuldt indblik i aktuelle forsknings- og udviklingsprojekter, herunder bæredygtige løsninger som genbrug af betondæk, koldblandet asfalt (BSM) og permeable vejbelægninger.

På besøget vil du møde Teknologisk Instituts markedschef for større infrastruktursprojekter, Ole Bellen, og høre oplæg fra Ulrik Hindsberger, som giver en introduktion til Rørcenteret og asfaltlaboratoriet. Du vil også komme med, når Katja Udbye Christensen og Thomas Juul Andersen giver en introduktion til Betoncentret og betonlaboratoriet.

Teknologisk Institut og Ingeniørforeningen I Danmark (IDA) ser frem til at byde deltagere velkommen til en informativ og inspirerende eftermiddag.

Praktisk information

Arrangementet er den 19. juni fra kl. 15:00 til 17:00, på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, og det er gratis at deltage. Tilmeldingsfristen er den 18. juni 2024. 

For yderligere information og tilmelding klik her

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047