23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et alternativ til multiplex-pladen Ægte trækanter i multiplex-look

Coatede multiplex-plader giver møblerne et attraktivt kvalitetsudtryk. Hvis pladerne ikke er tilgængelige på tidspunktet eller er for dyre til et specifikt projekt, kan det populære look også opnås med ægte trækanter i multiplex-look. De findes i stort udvalg hos Ostermann.

Uanset om det gælder designermøbler på kontoret eller i stuen eller robuste møbler i børneværelset, så er coatede multiplex-plader altid et godt valg til møbelfremstillingen. En af grundene til deres popularitet er flerlags-looket på kanten. Det giver møblerne et attraktivt udseende og en varm udstråling. Den åbne snitflade kan gives et ekstra visuelt touch ved hjælp af voks, bejdse eller lak. Det ønskede look kan også opnås med andre træbaserede plader og ægte trækanter i multiplex-look. Det er især praktisk, når multiplex-plader ikke er til rådighed på det pågældende tidspunkt eller er for dyre til et projekt. Kanterne fås hos Ostermann i birk og bøg i mange bredder og tykkelser. På forespørgsel kan de også leveres med smelteklæberbelægning eller funktionslag til forarbejdning med nulfugeteknologier. Kanterne kan bestilles sammen med de andre materialer til møbelfremstillingen. Få mere at vide om de enkelte varianter ved at indtaste søgeordet "#Highlights06" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu. 

Den kreative løsning

Afhængigt af kvalitetskrav, behov og budget er der forskellige måder at realisere multiplex-looket uden pladerne af samme navn. En MDF- eller spånplade får en særlig finish ved først at montere en massiv kant af ægte træ med multiplex-look og derefter presse emnet sammen med en HPL- eller linoleumsoverflade. Til dette formål har Ostermann den 2,65 mm tykke finerkant af ægte multiplex birk i sortimentet. Den leveres i to bredder (23 og 43 mm) som stangmateriale (længde 4 meter). Der er en fræsekant på 4 mm i begge sider af kanten, som giver tilstrækkelig plads til radiusbearbejdning. 

Den praktiske løsning

Hurtigere og mere økonomisk er det at påføre en klassisk multiplex-finerkant (rullemateriale) på en allerede coated spånpladeplade. Den fås fra lager hos Ostermann i birk og bøg i 4 bredder (24, 30, 33 og 43 mm) og 3 tykkelser (0,5 mm, 1 mm og 2 mm). For virksomheder, der ikke ønsker at påføre finerkanter maskinelt, lagerfører vi 0,5 mm-varianten med smelteklæberbelægning. De to andre tykkelser (1 og 2 mm) er primede. På forespørgsel tilbyder Ostermann også efterfølgende påføring af smelteklæber eller funktionslag til forarbejdning med nulfugeteknologier. 

Birk eller bøg? 

Finerkanterne i birk og bøg adskiller sig ikke kun hvad angår træsort, men også hvad angår udseendet. De enkelte striber (lag) i birkekanten er f.eks. markant mere uregelmæssige og fine i forhold til bøgekantens, der er noget bredere, mere lige og mere klart afgrænsede. Begge kanter leveres med slebet overflade og får deres endelige farve og effekt ved overfladebehandlingen. 

Alt hvad der hører til  

Ostermann leverer selvfølgelig også passende hvid lim eller smeltelim til bearbejdning af de nævnte kanter. Ostermann-eksperterne anbefaler den hvide lim REDOCOL Kombicoll Super-N D3 til manuel bearbejdning af stangmaterialet. Til maskinel bearbejdning af finerkanter fås en række forskellige EVA- og PUR-smelteklæbere fra kendte producenter. Med REDOCOL-produkter er der garanti for høj kvalitet til en overkommelig pris. 

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031