23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ExpandIT Time sørger for at der er styr på timeregistreringen - også efter 1. juli

Når de nye regler for timeregistrering træder i kraft pr. 1. juli, er det vigtigt at understøtte compliance og være på den rigtige side af loven. På baggrund af ny EU-lovgivning bliver det nemlig obligatorisk for arbejdsgivere at registrere alle medarbejderes arbejdstimer. Loven nødvendiggør desuden fuld sporbarhed for medarbejderne over deres registrerede arbejdstid. Det gælder på tværs af brancher, og er derfor relevant for alle at sætte sig ind i.

Udløber
1. august 2024

Hvad går den nye lovgivning ud på?

EU-loven pålægger alle arbejdsgivere at gøre brug af et pålideligt system til arbejdstidsregistrering for at overholde arbejdstidsdirektivet fra 2003. Systemet skal give medarbejderne mulighed for både at registrere og tilgå arbejdstid, og dermed give et overblik over tracket arbejdstid, hviletid og så videre. Hvis I vil vide mere om de nye regler, har vi samlet det hele lige her på siden.

Hvordan kan ExpandIT hjælpe?

ExpandIT’s system til tidsregistrering kan hjælpe jer med at leve op til alle gældende krav. Her får I en digital totalløsning, der gør det nemt, hurtigt og overskueligt at registrere medarbejderes timer korrekt. Vores system er designet til at tilpasse sig både nuværende og fremtidige krav til tidsregistrering. Og så kan systemet integreres med jeres allerede eksisterende arbejdsprocesser, så I er sikret en problemfri overgang til digital timeregistrering. Tiden er nemlig inde til at vinke farvel til pen, papir og manuelle processer.

ExpandIT Time er altså det perfekte timeregistreringssupplement til de medarbejdere, der ikke allerede registrerer timer på projekterne i marken.

Digital timeregistrering

Med digital timeregistrering skærer I ned på mange af de fejl og spildressourcer, som manuelt arbejde ofte er skyld i. Medarbejderne i marken kan tracke deres arbejdstid direkte i applikationen under eller efter en opgave, og de administrative medarbejdere får et nemt og hurtigt overblik over timetal. Det bliver altså nemmere for alle parter at håndtere, og I vil opleve færre fejl i både timeregistrering og lønudbetaling. I kan læse mere om ExpandIT’s unikke løsninger for tidsregistrering her.

Integration af systemer er nøglen

For at sikre så lette arbejdsgange og lidt besvær som muligt, kan ExpandIT’s tidsregistreringssystem integreres med jeres allerede eksisterende ERP-systemer. Ved kun at gøre brug af ét samlet system skal I ikke omstille hele virksomheden og bruge ressourcer på dette, samtidig med at I vil opleve en gnidnings- og problemfri overgang til digital timeregistrering.

Vi vil meget gerne hjælpe jer med at finde den rigtige løsning til jeres virksomhed – tag fat I Henrik her.

Expandit Mobile ApS
Mølbakvej 4
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31948118
P nummer: 1015036814

Kontaktperson

HM
Henrik Møller
Service Solution Specialist
+45 70 26 86 19 hbm@expandit.com

Send til en kollega

0.032