23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan gør du livet surt for tyvene

Tyverier fra varebiler er en plage for erhvervslivet. Men men nogle få ændringer kan du undgå at det næste indbrud går ud over din bil. Se hvordan.

– Tyverier koster hvert år virksomhederne millioner, og håndværkere er særligt udsatte, fordi deres biler indeholder værdifuldt værktøj, som tyvene kan sælge, forklarer konsulent i Dansk Håndværk Mads Okking,

Sammen med politikommissær Peter Skriver Larsen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, viser han i en ny video, hvad virksomhederne bør gøre: 

Et af problemerne er, at det ofte er for let at bryde ind i bilerne. Det går så hurtigt, at risikoen for at blive taget på fersk gerning er lille. Men hvis vi gør det så vanskeligt, at det tager tid, vil tyvene løbe en større risiko for at blive opdaget undervejs. Og når det bliver kendt, at varebilerne er bedre sikret, vil lysten til at foretage det næste indbrud tilmed falde.

Selv om det ikke er gratis at sikre varebilen, kan det godt betale sig. Tidligere opgørelser fra Brancheforeningen F&P viser nemlig at hvert indbrud i gennemsnit koster 70.000 kroner. Dertil kommer udgifter til tabt arbejdstid, besværet med at anskaffe nyt værktøj og materialer og frustrationen over, at skulle rykke rundt på kundeaftaler.

I videoen får du fem konkrete løsninger, der gør det svært at begå indbruddene og vanskeligere at sælge tyvekosterne.

Videoen, der er produceret af marketingsvirksomheden Mighty Monday, er lavet i et samarbejde mellem sjællandske politikredse, Dansk Erhverv, Tekniq Arbejdsgiverne, Dansk Håndværk og DI Byggeri, Brancheforeningen F&P og Unisecure.

Du kan se videoen her under.

Som medlem af Dansk Håndværk får du desuden rabat på tyverisikring af din varebil. Det kan du læse mere om her. 

Dansk Håndværk
Islands Brygge 26
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76065314
P nummer: 1002479704

Kontaktperson

MF
Morten Frihagen
Direktør
mf@dhv.dk

Send til en kollega

0.031