23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webinar: Optimer tegne- og programmeringsprocessen med SWOOD

Deltag i vores gratis webinar den 11. juni 2024 kl. 13.00, hvor vi introducerer SWOOD og viser, hvordan det kan optimere dine tegne- og programmeringsprocesser. Få indsigt i fordelene ved SWOOD og stil spørgsmål direkte til vores ekspert, Nils.

Er du interesseret i at lære, hvordan SWOOD kan optimere dine tegne- og programmeringsprocesser? Deltag i vores webinar, hvor vi vil give dig en omfattende introduktion til SWOOD og dets mange fordele.

>> Tilmeld dig webinaret her <<

Lidt info om webinaret:

I løbet af webinaret vil vi dække følgende emner:

  1. Hvad er SWOOD? En grundlæggende introduktion til SWOOD og dets funktioner.

  2. Hvordan kan SWOOD optimere tegne- og programmeringsprocessen? Vi vil demonstrere, hvordan SWOOD kan forbedre effektiviteten og nøjagtigheden i dine tegne- og programmeringsopgaver.

  3. Hvad kræver det at få sat en løsning op, som er tilpasset virksomheden? Vi diskuterer de nødvendige skridt og overvejelser for at implementere en SWOOD-løsning, der er skræddersyet til din virksomheds behov.

  4. Er SWOOD kun til træindustrien? Vi ser på de forskellige brancher, der kan drage fordel af SWOOD, og afklarer om det udelukkende er for træindustrien.

  5. SWOOD til startup-virksomheder - Vi gennemgår, hvordan SWOOD kan være en værdifuld ressource for nystartede virksomheder, og hvilke særlige fordele der er tilgængelige.

Nils som afholder webinaret, vil være til stede for at besvare dine spørgsmål og give dig en dybere forståelse af, hvordan SWOOD kan transformere dine processer.

Om SWOOD

Med SWOOD får du en software, der tilbyder en komplet løsning til design, konstruktion og træbearbejdning – og softwaren er fuldt integreret i SOLIDWORKS. Programmet er enormt intuitivt og har funktioner, der hjælper dig med at optimere dine arbejdsprocesser, så du kan spare tid, mens du skaber komplekse designs.

SWOOD er en stor konfigurator, der kan hjælpe dig med at effektivisere dit arbejde med træbearbejdning. I denne video fortæller Nils om de største fordele ved at bruge produktet og viser, hvor nemt programmet er at bruge.

Hvornår afholdes webinaret? 

Område: SWOOD

Pris: Det er gratis at deltage – tilmeld dig webinaret her.

Dato: Tirsdag d. 11/06-2024 Kl. 13.00 – 13.30

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Nils Skott Andersen
Area Sales Manager
+45 31 31 16 38 nsa@edge-team.com

Send til en kollega

0.047