23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få en 3D printer med i købet ved køb af en SOLIDWORKS-licens - Begrænset tidsperiode!

Køb en SOLIDWORKS-licens og få en hobby 3D-printer med i købet. Dette tilbud inkluderer SOLIDWORKS Standard, Professional eller Premium licens, teknisk support og en ELEGOO Resin/FDM 3D Printer til en værdi op til 3.700 kr. Tilbuddet udløber den 28. juni. Kontakt os i dag for at sikre dig denne enestående mulighed!

Er du på udkig efter de perfekte værktøjer til design og produktudvikling? Vores seneste kampagnetilbud giver dig mulighed for at kombinere kraftfuld CAD-software med en praktisk 3D-printer, så du kan bringe dine prototyper til live med lethed.

Kampagnetilbud - SOLIDWORKS + 3D Printer:

Køb en SOLIDWORKS-licens og få en hobby 3D-printer med i købet. Dette tilbud gælder for:

  • SOLIDWORKS Standard, Professional eller Premium licens
  • Få adgang til teknisk CAD-support
  • En ELEGOO Resin/FDM 3D Printer - værdi op til 3.700,- kr.

Udnyt dette enestående tilbud, der udløber den 28. juni, og få de nødvendige værktøjer til at skabe fysiske modeller af dine tegninger og prototyper hurtigt og effektivt.

>> Tilgå kampagnetilbuddet her

Få adgang til kraftfulde designværktøjer:

Med en SOLIDWORKS-licens får du avancerede CAD-funktioner, der gør det muligt at håndtere komplekse designprojekter med lethed. Den medfølgende 3D-printer giver dig mulighed for at omdanne dine digitale modeller til fysiske prototyper, hvilket fremskynder din produktudviklingsproces.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed!

Dette kampagnetilbud gælder kun til den 28. juni. Kontakt os i dag for at høre mere og sikre dig din SOLIDWORKS-licens samt den gratis 3D-printer.

Udnyt dig af kampagnetilbuddet her >>

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047