23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TOP 5: Arbejdsshorts til den danske sommer

Sommeren er nu over os, og det betyder derfor, at det er tid til at hoppe i de korte arbejdsbukser! Vi har derfor samlet vores fem bedste bud på fem par arbejdsshorts til arbejdspladsen, som forhåbentlig vil inspirere dig til dit næste køb hos J.A.K. Workwear.

Carhartt, Arbejdsshorts | 104198
Med disse super stilede arbejdsshorts fra Carhartt, er du sikret dig en trofast følgesvend i din garderobe til både arbejde og fritid. Denne Carhartt Ripstop letvægtsshorts er lavet i en afslappende pasform takket være Carhartts Ripstop-teknologi, som sikrer dig den ultimative bevægelsesfrihed til ethvert stykke arbejde. 

748,75 DKK inkl. moms 

Find dem på vores hjemmeside HER


Arbejdsshorts, J.A.K. STRETCH | 1709
Med disse arbejdsshorts fra 'J.A.K. STRETCH' serien får du både komfort og sikkerhed i et kompromisløst design. Med 4-vejs Stretch er funktionaliteten i top, og du kan trygt arbejde ubesværet, velvidende at shortsene vil følge alle dine bevægelser dagen lang.

486,25 DKK inkl. moms 

Find dem på vores hjemmeside HER


Arbejdsshorts, HI-VIS | 11109-1
Synlige arbejdsshorts fra vores J.A.K. HI-VIS serie, som lever op til EU kravene til de lovpligtige certificeringer til beskyttelses- og synlighedsbeklædning. Shortsene har derudover 4 gode og solide lommer, med plads til diverse ting du måtte have på dig, så du nemt og bekvemt kan have hænderne frie til at udføre dine opgaver.  

561,25 DKK inkl. moms 

Find dem på vores hjemmeside HER.


Arbejdsshorts, Stretch | 1610
Disse slidstærke arbejdsshorts fra J.A.K. er til dig, der er på udkig efter et par shorts hvor, der ikke er gået på kompromis med hverken komfort eller kvalitet. Med 1610 arbejdsshortsene er du nemlig i stand til, at kunne bevæge dig fuldstændig ubesværet i forhold til din arbejdsposition takket være den mekaniske stretch. 

486,25 DKK inkl. moms

Find dem på vores hjemmeside HER

Arbejdsshorts m. 4-vejs stretch | 11120
Med disse arbejdsshorts i 4-vejs stretch er du udover at være sikret den mest optimale bevægelsesfrihed, også sikret dig et par arbejdsshorts der vægter dig og din sikkerhed, når du har mest brug for det. Shortsene er EN20471 klasse 1, hvilket sikrer dig den synlighed, som du har brug for på alle tider af døgnet. 

798,75 DKK inkl. moms 

Find dem på vores hjemmeside HER


Nedenfor har vi vedhæftet en inspirationsvideo, hvor en af vores ansatte er hoppet i de fem forskellige shorts, hvilket forhåbentlig vil inspirere dig til dit næste køb af arbejdsshorts. 

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687
P nummer: 1003803288

Send til en kollega

0.096