23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gør klar til sommeren - Mink børster i aktion

Sommeren står foran døren, og dermed er det tid til omfattende udendørs rengøringsarbejde. Hos Mink-Bürsten ønsker vi, at du er optimalt udstyret til disse opgaver. I dagens nyhedsbrev præsenterer vi et udvalg af anvendelsesområder, hvor vores Mink-børster af høj kvalitet spiller en uundværlig rolle. Fra rengøring af indkørsler og terrasser til facader og swimmingpools tilbyder vi skræddersyede løsninger, der gør rengøringsprocesserne mere effektive. Læs videre for at finde mere om, hvordan vores produkter kan hjælpe dig med at nå dine rengøringsmål.

Udløber
29. maj 2025

Rengøring af indkørsler og terrasser
I denne tid er det særligt vigtigt at give fliserne i indkørslen og på terrassen en grundig rengøring. Her spiller vores fleksible børstelister en afgørende rolle. De bruges i gulvvaskemaskiner for at holde vandet inde i maskinen og fungerer samtidigt som afstandsholder til gulvet. Så sikrer de en effektiv og grundig rengøring. 

Poolrengøring med robotter
Til en effektiv rengøring af gulve og vægge i poolen bruger vi vores robuste rundbørster og børstelister, som sidder i rengøringsrobotter. De holdbare børster sikrer en grundig fjernelse af skidt og snavs og hjælper med at sikre, at din pool altid ser ren og indbydende ud. Med vores børster kan du nyde en ubekymret sommer uden at skulle bekymre dig om at rengøre din pool.

Effektiv cykelvaskehal
En cykelvaskehal er den miljøvenlige løsning til grundig rengøring af din cykel. Vores standardbørstelister er en vigtig del af disse systemer. De tætner mod vandsprøjt og muliggør dermed en effektiv og skånsom rengøring.

Professionel facaderengøring
En professionel facaderengøring kræver specialudstyr med børster af høj kvalitet. Vores slidstærke børster er specielt udviklet til grundigt at fjerne snavs og aflejringer, således at bygninger fremstår skinnende og pletfrie. 

Mink-Bürsten ApS
Glasvænget 2
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11172083
P nummer: 1004856830

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032