23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Matte overflader – perfekt rengjorte: REDOCOL greenline finish-renser Perfect mat

Møbeloverfladerne er fortsat i stigende grad matte. Men hvordan fjerner man de uønskede urenheder, som kan opstå ved montering? Med REDOCOL greenline finish-renseren Perfect mat tilbyder Ostermann-eksperterne en ny og særligt miljøvenlig løsning.

Klassiske rengøringsmidler efterlader ofte en beskyttende film på overfladen. Det der er ønskeligt for blanke materialer og beskytter mod tilsmudsning, viser sig ofte at være det modsatte for matte flader. Med REDOCOL greenline finish-renser Perfect mat tilbyder Ostermann nu et rengøringsmiddel, der er specialudviklet til matte, supermatte og ekstremt matte overflader. Det brugsklare produkt i den praktiske sprayflaske fjerner fedtede aftryk, limrester eller rester af støv eller snavs uden at påvirke det matte udseende, hvilket gør det ideelt i forbindelse med den endelige montering. Få mere at vide om det nye produkt ved at indtaste søgeordet "Rengøringsmiddel Perfect mat" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu

Perfekt til alle matte overflader

Mange matte og supermatte møbeloverflader er nu beskyttet mod synlige fingeraftryk takket være moderne teknologier. Ikke desto mindre kan urenheder ikke helt undgås under slutmonteringen. Den miljøvenlige REDOCOL greenline Perfect mat finish-renser fjerner urenhederne og rengør effektivt f.eks. ABS- og PP-kanter samt coatede eller lakerede træbaserede plader og matte kompaktplader uden at efterlade striber. Den er også fremragende til linoleumsoverflader. 

Endnu et produkt i REDOCOL greenline-serien

Det bionedbrydelige rengøringsmiddel er et vigtigt supplement til REDOCOL greenline-serien. Ved disse produkter er der særligt fokus på miljøvenlige indholdsstoffer, økologi og arbejdssikkerhed. Det gælder for eksempel den alsidige emne- og maskinrens REDOCOL Teclinex One For All og kantlimen REDOCOL greenline Kantol uden opløsningsmidler. 

Husk passende klude 

Det er vigtigt altid at have de rigtige rengøringsklude i monteringsvognen. Ostermanns eksperter anbefaler enten den glatvævede mikrofiberklud REDOCOL Soft eller mikrofiberkluden REDOCOL Strong med fast vaffelstruktur. Vi tilbyder også en naturfiberklud fra REDOCOL, som er lavet af 100 % naturfibre. Alle klude kan bruges i våd, fugtig eller tør tilstand og er velegnede til alle gængse overflader.

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.


 

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063