23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webinar invitation: SOLIDWORKS til privat brug

Edge-Team inviterer til et webinar om SOLIDWORKS til privat brug onsdag d. 29. maj. Webinaret er ideelt for dem, der ønsker at bruge SOLIDWORKS til personlige projekter som ikke koster særligt meget. Tilmeld dig nu for at høre mere.

Er du fascineret af SOLIDWORKS og dets potentiale, men usikker på, hvordan det kan passe ind i dine private projekter? Så er vores kommende webinar den perfekte mulighed for dig!

Webinar detaljer:

Dato: Onsdag d. 29. maj
Tid: Kl: 15:30
Tilmelding: Tilmed dig her

Dette webinar afholdes af Edge-Team, som er den eneste danske udbyder af SOLIDWORKS. Og for dig, der bare gerne vil sidde hjemme i privaten og tegne for dig selv, er der nogle muligheder for, at du kan gøre dette for et betydeligt mindre beløb.

I løbet af vores webinar vil vores ekspert, Nils, dykke ned i følgende emner:

🔍 Kan SOLIDWORKS erhverves til privatbrug?
Vi vil afklare mulighederne for privat licensering af SOLIDWORKS og give dig indsigt i, hvordan du kan få adgang til dette kraftfulde værktøj til dine personlige projekter.

💰 Hvad er omkostningerne?
SOLIDWORKS behøver ikke at være dyrt for dig, der bare gerne vil sidde hjemme i privaten og tegne for dig selv. Vi vil gennemgå de forskellige prissætninger og abonnementsmuligheder, så du kan træffe informerede beslutninger baseret på dine behov og budget.

🛠️ Hvad inkluderer licensen, og er der nogle begrænsninger?
Vi vil diskutere licensens omfang og eventuelle begrænsninger, så du ved præcis, hvad du kan forvente, når du bruger SOLIDWORKS til privat brug.

📝 Sammenligning af SOLIDWORKS med andre softwaremuligheder til privatbrug:
Vi vil sammenligne SOLIDWORKS med andre lignende software og se, hvordan det skiller sig ud og kan være den bedste løsning for dine projekter.

Vores mål er at give dig den indsigt og klarhed, du har brug for, for at træffe de rigtige beslutninger om brugen af SOLIDWORKS i dine personlige projekter.

Tilmeld dig nu for at sikre din plads! >>

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at lære mere om, hvordan SOLIDWORKS kan transformere dine private projekter. Vi glæder os til at se dig til webinaret!

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Nils Skott Andersen
Area Sales Manager
+45 31 31 16 38 nsa@edge-team.com

Send til en kollega

0.031