23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mangler du et effektivt alternativ til opløsningsmidler?

Som er fri for allergi- og andre sundhedsproblemer?

Vil du rengøre dine industrielle dele effektivt – men uden de risici som allergier, hudsygdomme og brandfare, der følger med opløsningsmidlerne? Så er bio.x lige noget for dig.

 

Hvad kan bio.x?

Når du skal fjerne olie og fedtstoffer, behøver du ingen skrappe opløsningsmidler eller børster, der ødelægger dine dele. I stedet kan du bruge et bio.x rengøringsmiddel og bio.x rengøringsbord. Rengøringsbordet har en blid penselbørste, så ”hårene” nemt kan rengøre rundt om kanterne på dine dele. Alt imens at rengøringsmidlet med naturlige mikroorganismer skånsomt nedbryder olien og fedtstofferne. Det efterlader dine dele rene – og med en film på dine dele, som beskytter dem mod flyverust.

 

Men hvordan kan du være sikker på, at det beskytter dine medarbejdere?

bio.x er vurderet af den vurderet af den tyske samling for mikroorganismer og cellekulturer (DSMZ) og forordningen om biologiske agenter (§ 3 BioStoffV) til at have en lav sandsynlighed for at forårsage sygdomme. Så med bio.x får du et rengøringsmiddel i den laveste risikoklasse. På den måde kan du beskytte dine medarbejdere, dyr og miljøet.

Se alle fordelene ved bio.x her.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

CLT
Cecilie Louise Troelsen
Marketing Manager
cet@denios.dk

Send til en kollega

0.031