23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimer din virksomheds CAD-investering med vores eksklusive kampagnetilbud

Er din virksomhed på udkig efter en CAD-løsning, der kan imødekomme jeres behov for design og produktudvikling? Så se nærmere på vores kampagnetilbud!

Udløber
28. juni 2024

Uanset om du har brug for fleksible betalingsmuligheder, en gratis 3D-printer eller et gratis SOLIDWORKS-kursus, har vi den rette løsning til dig.

Kampagnen gælder frem til den 28. juni 2024 - slå til her.

Betal SOLIDWORKS på månedsbasis

Med vores fleksible betalingsplan kan din virksomhed opgradere til SOLIDWORKS uden langsigtet binding. Betal kun et mindre beløb hver måned og undgå store upfront omkostninger.

Vælg mellem SOLIDWORKS Standard, Professional eller Premium licenser, afhængigt af dine specifikke behov. Og husk, vores tekniske team står altid klar til at yde support og vejledning, så du kan fokusere på dine projekter.

Udnyt dig af dette kampagnetilbud her >>

Gratis 3D-printer ved køb af SOLIDWORKS-licens

For virksomheder, der arbejder med design og produktudvikling, er en 3D-printer en uvurderlig ressource. Derfor tilbyder vi en af vores ELEGOO Resin/FDM 3D Printer med i købet, når du køber en SOLIDWORKS-licens (Standard, Professional eller Premium). Med denne gratis 3D-printer kan du hurtigt og effektivt skabe fysiske modeller af dine designs og prototyper, hvilket kan accelerere udviklingsprocessen og spare både tid og penge.

Udnyt dig af dette kampagnetilbud her >>

Gratis SOLIDWORKS-kursus ved køb af SOLIDWORKS

Har du brug for at lære at udnytte SOLIDWORKS' fulde potentiale? Så udnyt vores tilbud om et gratis SOLIDWORKS-kursus med købet af en SOLIDWORKS-licens. Vores kurser er skræddersyede til at hjælpe dig med at lære de nødvendige færdigheder og teknikker til at arbejde effektivt med programmet. Uanset om du er nybegynder eller erfaren bruger, vil vores erfarne instruktører guide dig gennem trinnene til succes.

Udnyt dig af dette kampagnetilbud her >>

Grib denne enestående mulighed

Uanset hvilket tilbud der passer bedst til din virksomheds behov, er det vigtigt at handle hurtigt. Kampagnetilbuddene udløber den 28. juni, så sørg for at kontakte os i dag for at drøfte dine behov og sikre dig din SOLIDWORKS-løsning. Besøg vores kampagneside for at få mere information og komme i gang med at opgradere din virksomheds CAD-værktøjer.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047