23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danfoss har automatiseret montage med 3 toarmede cobots

Arbejdsmiljøet har fået et markant løft, samtidig med at de ansatte kan arbejde endnu mere effektivt. Det er gevinsterne i en ny robotcelle, som Danfoss på rekordtid har designet og installeret sammen med automationshuset BILA

Danfoss Climate Solutions har forbedret deres produktionslinje ved at erstatte mange manuelle opgaver med automatisering. Tidligere krævede montering af ventiler syv operatører, men i dag har tre duAro cobots fra Kawasaki overtaget størstedelen af opgaverne.

Ved at implementere tre duAro cobots har de formået at forbedre produktiviteten med 10% og skabe et sundere arbejdsmiljø. Tidligere krævede montage af ventiler syv operatører, men den nye løsning har muliggjort, at fire medarbejdere i dag løser andre opgaver på fabrikken, mens  tre medarbejdere stadig håndterer de mere komplekse dele af processen, der kræver fingerspidsfornemmelse.

Denne investering har en tilbagebetalingstid på kun to år. Desuden har Danfoss valgt en ny tilgang til valg af løsning og leverandør, hvilket har sparet dem 3-6 måneder i implementeringstiden. Den semiautomatiserede tilgang, som Danfoss har valgt, er vejen frem, og de planlægger at genbruge dette koncept på andre fabrikker i koncernen.

Læs mere om casen her 

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032