23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Acadon introducerer 3DViewer til Forbedret Visualisering i Emballagebranchen

Acadon introducere 3DViewer, en ny tilføjelse til vores acadon_packaging løsning, der forbedrer emballagevisualisering gennem interaktive 3D-modeller. Denne integrerede funktion muliggør realtidstilpasninger og præcise opdateringer af styklister og arbejdsplaner, hvilket optimerer både design og produktion. Med 3DViewer kan virksomhederne effektivisere arbejdsprocesser, øge kundetilfredsheden og styrke deres salgsindsatser, hvilket gør det til et uundværligt værktøj i træindustrien.

I en branche, hvor præcision og kundetilfredshed er altafgørende, har Acadon udviklet en banebrydende løsning: acadon_3DViewer. Denne tilføjelse til acadon_packaging-løsningen transformerer måden, virksomheder visualiserer og deler emballagekonfigurationer på, gennem levende og interaktive 3D-visninger.

Integreret Løsning
Acadon_3DViewer integreres direkte i acadon_packaging og dets palle- og kassekonfigurator. Med dette værktøj bliver det muligt for brugere at tilpasse emballagedimensioner og straks se ændringerne reflekteret i en dynamisk 3D-model. Denne model opdaterer ikke blot visuelt, men genberegner også automatisk styklister og arbejdsplaner, hvilket sikrer, at alle ændringer er både synlige og præcist dokumenterede.

Fordele ved 3D-visualisering
3DViewer bringer betydelige fordele med sig:

Effektivitet i Arbejdet: Medarbejdere i salg, arbejdsforberedelse eller produktion understøttes effektivt, hvilket reducerer tidsforbrug og fejlmargin.
Højere Kundetilfredshed: Kunder kan få en bedre forståelse af produktet gennem detaljerede grafiske præsentationer.
Salgsfremmende: En professionel og overbevisende præsentation af produktkonfigurationer styrker kundens tillid og oplevede værdi.
Deling af 3D-visninger
Acadon giver brugerne flere muligheder for at dele disse 3D-visninger:

Via E-mail: Skærmbilleder kan sendes som PDF-vedhæftninger sammen med tilbud eller ordrer.
Gennem acadon_PackPortal: Her kan kunderne ikke blot se, men også interagere med 3D-modellerne ved at zoome, rotere og panorere.
Internt i Virksomheden: 3D-visningerne kan vedhæftes til produktionsdokumenter eller tilgås direkte i ERP-systemet, hvilket sikrer, at alle relevante afdelinger har adgang til nøjagtige produktdata.
Let Adgang og Implementering
For at anvende acadon_3DViewer kræves kun installation og aktivering af tilføjelsen, hvis virksomheden allerede bruger acadon_packaging. Dette sikrer en problemfri integration og anvendelse.

Acadons 3DViewer er mere end blot et værktøj; det er en omfattende løsning, der moderniserer måden, træindustrien håndterer emballagekonfiguration og præsentation på. Med sin intuitive brugerflade og kraftfulde funktioner er acadon_3DViewer en uundværlig ressource for virksomheder, der ønsker at forbedre deres produktpræsentation og optimere deres arbejdsprocesser.

acadon AG
Königsberger Straße 115
47809 Krefeld
Tyskland
CVR nummer: DE216126577

Send til en kollega

0.047