23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Med Perfect Mat tilbyder Ostermann nu endnu flere matte valgmuligheder

Kantspecialisten Ostermann har netop lanceret en ny overflade til ekstremt matte møbelkanter. Nu har forarbejdningsvirksomhederne mulighed for at vælge mellem hele tre kvaliteter - Supermat, Excellent Mat og den nye Perfect Mat.

Pladeproducenterne har stadig flere matte overflader i deres kollektioner. Og det er tydeligt, at mat ikke bare er mat. Hvis man lægger plader fra forskellige producenter ved siden af hinanden, bliver det hurtigt klart, at der ud over det store udvalg af farver og dekorationer også er mange forskellige slags matte kvaliteter. For at kunne tilbyde snedkere og tømrere det bredest mulige sortiment har Ostermann nu udvidet sin portefølje af kantoverflader. Ud over de eksisterende varianter "Supermat" og "Excellent Mat" er "Perfect Mat" nu kommet til som en ny mulighed, der er endnu mere behagelig at røre ved. Der er allerede 17 forskellige farver tilgængelige i den nye kvalitet. Se alle de nye kanter ved at indtaste søgeordet "#Highlights05" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu. De fås fra lager i mange bredder i tykkelsen 1 mm. Alle ABS-kanter fra Ostermann kan på forespørgsel skæres i enhver ønsket bredde op til 100 mm. Forarbejdningsvirksomheder, der arbejder med nulfugeaggregater, kan få deres kanter med et funktionslag tilpasset teknologien. 

Nyhed: Perfect Mat 

De nye kanter har en blød og varm mat overflade med en usædvanligt regelmæssig optik og tekstur. De er porefri og derfor særligt nemme at rengøre. Samtidig er varianten kendetegnet ved høj ridsefasthed og anti-fingeraftryksegenskaber. Farvepaletten byder på forskellige hvide og grå nuancer. Der er også udvalgte ensfarvede kanter i taupe, bordeauxrød, sort, grøn og blå. 

Klassikeren: Excellent Mat

Kanter med Excellent Mat-overfladen har en mat, rå overflade med anti-fingeraftryksegenskaber og høj ridsefasthed. Her er farvespektret endnu større. Og der kan vælges mellem tykkelser på 1 og 2 mm. 

Standardfladen: Supermat

Supermatte kanter har en glat-mat standardoverflade og fås hos Ostermann i et bredt udvalg af farver og tykkelser. I modsætning til de to andre varianter er der her ingen anti-fingeraftryk. Ostermanns eksperter anbefaler derfor supermat-varianten primært til mindre eksponerede elementer, dvs. til møbeldele, der sjældent berøres eller kommer i kontakt med fedt.

Tip: Specialudviklet rengøringsmiddel 

Med den nye REDOCOL greenline finish-renser Perfect Mat, der er specielt udviklet til ekstremt matte overflader, fjernes effektivt de fingeraftryk eller pletter, der uundgåeligt opstår ved montering af møbler med matte overflader. Rengøringsmidlet efterlader ingen striber. 

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047