23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhed hos Ostermann: Møbelgreb fra REDOCOL

Ostermann kan nu også tilbyde sine håndværkskunder møbelgreb og garderobetilbehør fra REDOCOL. De kan bestilles i mange varianter og farver sammen med kanter og værkstedsartikler.

Ostermann-mærket REDOCOL tilbyder håndværksbranchen en bred vifte af forbrugsartikler og produkter til værkstedsbrug. Sortimentet omfatter nu også vores egen kollektion af møbelgreb i mange former og med forskellige overflader og farver. Overfladen "sort, mat" indgår selvfølgelig også i sortimentet. Derudover tilbyder virksomheden nu også udvalgte møbelknopper og garderobekroge. De kan nemt og hurtigt bestilles sammen med øvrige produkter til møbelfremstilling, hvilket sparer tid og dermed penge. Alle nyhederne findes i Ostermanns webshop under søgeordet "#Greb" på www.ostermann.eu

Greb til enhver type indretning 

Grebene fås i mange klassiske former, der passer til enhver smag og anvendelse: som bøjlegreb, kantede greb, bue- og stanggreb, med forskellige hulafstande. Designgrebet Rieke med en rund stang på en firkantet sokkel skiller sig særligt ud. Ligesom de førnævnte klassikere fås grebet i mange længder. 

Knopper

Foretrækkes knopper til møbellåger, er det værd at se nærmere på modellerne Robinia og Romy. Robinia er en meget elegant knop med en integreret fordybning. Den fås i fire størrelser. Designknoppen Romy har en lidt større overflade. Den har en påmonteret, rund grebsplade med en diameter på 25 mm.  

Også en del af sortimentet: Garderobeklassikere

Med Pia, Paula og Petra tilbyder Ostermann fire klassiske løsninger til den moderne garderobe: Dobbeltkrogen Pia fås som hatte- og frakkekrog eller ren frakkekrog. De to enkeltkroge Paula og Petra tilbyder løsninger til et design med lige linjer (modellen Paula) eller til en let buet form (modellen Petra).  Et tip: Ostermann har også en passende løsning til sikker fastgørelse af grebene med grebsfastgørelsesskruen REDOCOL Pina. Skruen fås i 10 længder. 

Praktisk til udstillinger: Prøveplade 

For at gøre det lettere for slutkunden at vælge møbelgreb har REDOCOL også en prøveplade med alle tilgængelige greb. Det gør prøvepladen til den perfekte salgs- og præsentationshjælp til enhver udstilling. 

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

 

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047