23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carhartt : Til den stilbevidste håndværker

Som noget helt nyt hos J.A.K. Workwear, kan du nu gå på opdagelse i et univers af forskellige produkter fra det verdenskendte mærke, Carhartt. Carhartt er særligt kendt for sine funktionelle egenskaber, som giver dig mulighed for, at bevæge dig frit og fleksibelt i løbet af din arbejdsdag. Brandet er derudover også kendt for sine smarte og stilfulde designs, som gør det muligt for dig, at kombinere de mange produkter på kryds og tværs mellem din garderobe både under og efter arbejdstid.

Guide - Til din næste Carhartt favorit
Vi har nedenfor udarbejdet en mini guide, hvor vi har samlet udvalgte favoritter, som forhåbentlig vil inspirer dig til din næste køb af et Carhartt produkt. Nederst i artiklen er der vedhæftet en YouTube video, hvor nogle de ansatte hos J.A.K. Workwear i Esbjerg er hoppet i deres personlige favoritter fra Carhartt, som forhåbentlig også vil inspirer dig til dit næste køb. 


Stretch Duck Double Front arbejdsbukser | 103340 :
Tag din arbejdsdag til næste niveau med Carhartt Stretch Duck Double Front arbejdsbukser. Carhartt Stretch Duck Double Front arbejdsbukser er din ultimative makker på arbejdet. Med deres smarte design og Carhartt Rugged Flex® teknologi kan du bevæge dig frit og komfortabelt hele dagen.

Find den på vores hjemmeside HER.


Skjortejakke i stretch canvas | 105532 :
Nyd komforten og bevægelsesfriheden med denne Carhartt skjortejakke i stretch canvas og varm fleece foring. Rugged Flex teknologien sikrer, at jakken bøjer og strækker sig med dine bevægelser, så du kan arbejde ubesværet.

Find den på vores hjemmeside HER.


Bæltetaske med Rain Defencer | B0000401 :
Carhartt bæltetasken med Rain Defender® er din pålidelige følgesvend til både arbejde og fritid. Takket være den vandafvisende Rain Defender® teknologi holder tasken dine ting beskyttet, uanset vejret.

Find den på vores hjemmeside HER

 

T-shirt, Camo C Graphic | 106155 :
Denne T-shirt kombinerer afslappet komfort med stil og holdbarhed. Lavet af kraftig 100% bomuldsjersey i et flot design, er den perfekt til enhver lejlighed. 

Find den på vores hjemmeside HER


Hættetrøje med sleeve logo | K288 :
Hættetrøjen er skabt med fokus på både pasform og funktionalitet. De elastan-forstærkede manchetter og ribstrikningen i taljen holder kulden ude, mens den tredelte hætte med snore sikrer en behagelig pasform selv i blæsende vejr.

Find dem på vores hjemmeside HER


Odessa kasketten | 100289 :
Carhartt Odessa kasketten er skabt til komfort og ydeevne. Fremstillet af vasket bomuldslærred med Force® FastDry-teknologi, der effektivt fjerner fugt og bekæmper lugt. 

Find dem på vores hjemmeside HER

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687
P nummer: 1003803288

Send til en kollega

0.047