23948sdkhjf
Del siden
Annonce

60% energibesparelser på spånudsugning med ENSACO

En stor møbelproducent i Europa fik i efteråret installeret Moldows ENSACO-kontrolsystem på én af deres produktionslinjer som et pilotprojekt.

Det var for at dokumentere, hvor store energibesparelser de kunne opnå ved at lade ENSACO styre udsugningsanlægget, og samtidig opleve, hvordan ENSACO fungerer i hverdagen. 

Resultatet af perioden er, at ENSACO har reduceret udsugningsanlæggets energiforbrug med hele 60%.

Kunden har været så glade for ENSACO, at Moldow nu er i gang med forberedelserne til at koble alle fabrikkens udsugningsanlæg og produktionslinjer på, hvilket i alt er 100 maskiner og seks filtre.

– Vi oplever, at specielt de store produktionsvirksomheder i Europa indenfor træindustrien kigger meget på energioptimering af deres processer, og da filter- og udsugningsanlæggene generelt bruger meget energi, er det et oplagt sted at optimere. 

– Vi er derfor meget tilfredse med kunne tilbyde et system, som både kan sikre store besparelser, er nemt at bruge og har mange flere fordele, udtaler Thomas Rosager, Sales Manager, Extraction Systems & Energy Concepts hos Moldow.

ENSACO – ENergy SAving COncepts

Det bærende i ENSACO er kontrolsystem men derudover tilbyder Moldow altid en indledende vurdering af hele det eksisterende udsugningsanlæg og et overblik over de mulige besparelser baseret på ombygninger og forbedringer.

– Ofte vil der være endnu større besparelser ved samtidig at udskifte fx ældre ventilatorer med Moldows højeffektive  ventilatorer eller filteranlæg, og alt det, kan vi give et samlet tilbud og overblik over.

Her kan du læse mere om ENSACO

Kontaktoplysninger

Thomas Rosager
tro@moldow.com
+45 2023 2644

Moldow A/S
Jørgen Hansens Vej 1
6670 Holsted
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18630036
P nummer: 1003505988

Kontaktperson

TR
Thomas Rosager
tro@moldow.com

Send til en kollega

0.033