23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Norvigroup automatiserer for at forbedre arbejdsmiljø

Norvigroup producerer dyner og puder med fyld af dun og fjer i høj kvalitet til detailhandlen. Det betyder mange manuelle og tunge løft i løbet af en arbejdsdag, og derfor leder virksomheden hele tiden efter nye løsninger, som vil give deres medarbejdere det bedst mulige arbejdsmiljø.

Norvigroup, med 20 års erfaring inden for produktion af dyner og puder med dun- og fjerfyld, har implementeret automatiseringsløsninger for at forbedre arbejdsmiljøet for deres medarbejdere i Vamdrup. De tunge og gentagne løft, der prægede arbejdsdagen, førte til en søgen efter automatiserede løsninger, og resultatet blev to UR-robotter fra BILA Robotics. Disse robotter, en UR16 og en UR20, har reduceret behovet for manuelle løft og forbedret produktionsflowet betydeligt.

Ifølge Jan Bonnichsen, COO hos Norvigroup, har implementeringen af UR-robotterne ikke kun forbedret arbejdsmiljøet, men har også skabt en interesse og engagement blandt medarbejderne for at arbejde sammen med robotterne. Med UR20-robotten, der udfører flere opgaver som at rejse kasser, pakke og palletere, har Norvigroup oplevet en betydelig effektivitetsforbedring og et mere jævnt flow i produktionen. Det samarbejde, der involverede et team af tre internt hos Norvigroup, støttet af BILA Robotics, har resulteret i en succesfuld implementering af automatiseringsløsninger, som har opfyldt alle virksomhedens ønsker og forventninger.

Lyder dette interessant, kan du læse mere om det her

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047