23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Overvejer du at skifte fra 2D til 3D CAD-design?

Vi anbefaler en overgangsperiode, hvor du fortsat arbejder i 2D samtidig med at opbygge projekter i 3D parallelt. DraftSight, en CAD-løsning fra SOLIDWORKS, er et attraktivt alternativ til AutoCAD Light med lignende filformater og brugerflade, men til en lavere pris. DraftSight understøtter alle former for 2D-tegninger, er nem at lære og tilbyder fleksible licensløsninger.

Når du arbejder i 2D, men ønsker at bevæge dig ind i 3D-verdenen, anbefaler vi en overgangsperiode.

I denne fase fortsætter du med at arbejde i 2D for at kunne tilgå dine filer som normalt. Samtidig kan du begynde at opbygge dine projekter i 3D parallelt, hvilket giver dig mulighed for at vedligeholde det eksisterende og samtidig skabe nyt indhold. Det inkluderer også muligheden for at konvertere dit gamle bibliotek til 3D-format over tid.

DraftSight har også fordele som:

Lavere pris: DraftSight er mere overkommelig end AutoCAD Light.

Fleksible licenser: Du kan reducere antallet af licenser, især hvis du arbejder i en større afdeling og ønsker netværkslicenser, da du ikke behøver så mange licenser som tidligere.

Hvad er DraftSight?

DraftSight er en professionel 2D/3D CAD-løsning udviklet af Dassault Systèmes. Programmet giver dig mulighed for at redigere enhver form for 2D-tegninger og understøtter almindelige design- og konstruktionsprocesser samt blok- og symbolbiblioteker. Med en nem og genkendelig 2D CAD-brugerflade er DraftSight let at lære, og det tilbyder fleksible licensløsninger. Desuden kan du hurtigt skifte mellem 2D-tegning og 3D-modellering og tilbage igen.

Hør mere om DraftSight i vores afholdte webinar

I vores on-demand webinar, som blev afholdt den 17. april 2024, viser vi dig, hvordan overgangen til DraftSight kan reducere omkostningerne i forhold til AutoCAD, samtidig med at produktiviteten opretholdes. Se webinaret her for at få mere indsigt.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

KNI
Ken Nicolai Ingstrup
info@edge-team.com

Send til en kollega

0.047