23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Får du nok ud af din SOLIDWORKS opsætning?

En god SOLIDWORKS-opsætning er afgørende for effektiviteten og kvaliteten af dit tegnearbejde. Derfor afholdte vi den 5. april 2024 webinaret "Får du nok ud af din SOLIDWORKS-opsætning?", hvor vi besvarede de fem vigtigste punkter, der har betydning for effektiviteten og kvaliteten af dit tegnearbejde i SOLIDWORKS.

Se webinaret: “Får du nok ud af din SOLIDWORKS opsætning?” her.

I denne artikel har vi opsummeret kort de vigtigste punkter fra dette webinaret, og ønsker du at læse mere om punkterne, kan du gøre det her. 

Check in/Check ud-systemer

Et check in/check ud-system tillader tegnere at tage filer med sig, hvilket forhindrer andre i at redigere i dem. Dette forhindrer fejl og sikrer, at kun én person arbejder på en fil ad gangen.

Håndtering af referencer

Effektiv håndtering af referencer mellem parter er afgørende for at sikre integriteten af dit arbejde. Ved at implementere retningslinjer for datahåndtering kan du sikre ensartethed på tværs af hele virksomheden.

Standardisering af arbejdet blandt CAD-brugere

Ved at fastlægge klare retningslinjer for datahåndtering kan du sikre ensartethed i arbejdet blandt CAD-brugere. Dette reducerer fejl og øger effektiviteten.

Mulighed for at søge gamle parter frem

En god opsætning gør det nemt at søge efter gamle parter og filer, hvilket sparer tid og frustration.

Automatisering af filgenerering

Automatisering af filgenerering kan spare tid og mindske risikoen for fejl. Ved at implementere batchkonvertering på assembly-niveau kan du sikre, at alle ændringer opdateres automatisk.

Valg af løsning

Der er flere løsninger til SOLIDWORKS opsætning, herunder PDM Standard, PDM Pro og 3DEXPERIENCE. Det er vigtigt at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov og budget.

Implementeringsproces

Implementering af en SOLIDWORKS-løsning kræver tid og ressourcer, men det kan være det værd for de fordele, det giver i form af øget effektivitet og kvalitet.

Sammenspil med ERP-systemer

Integrationen mellem SOLIDWORKS og ERP-systemer kan optimere arbejdsgangen yderligere og forbedre produktiviteten.

Automatisering af tegneprocessen

Værktøjer som DriveWorks og SWOOD kan automatisere tegneprocessen og forbedre effektiviteten yderligere.

For at læse mere om hvert af disse emner, vil vi henvise dig til det oprindelige blogindlæg, "Får du nok ud af din SOLIDWORKS opsætning?", hvor du kan finde flere detaljer.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Nils Skott Andersen
Area Sales Manager
+45 31 31 16 38 nsa@edge-team.com

Send til en kollega

0.047