23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flow impuls sensor til højt væske tryk på 100 bar

Korrekt dosering, af flydende medier under høj tryk i små mængder er nu muligt. EGE-Elektronik dynamiske flowsensorer type S12248 kan detektere flow impulser i milliliter/”dråbe” niveau området. Læs mere her.

Udløber
16. april 2025

Kontrol af et vandigt medieflow i et afstemt proces forløb under høj tryk, er en vigtig funktion, som kan være afgørende for et korrekt slut produkt.
En korrekt udmåling af mindre påfyldnings- eller doseringsmængder er betinget af at der overhovedet er et medieflow, hvilket EGE-Elektronik kan sikre med en flowmåler type SDN 503.1 GSP-DYN / S12248. Denne type flowmåler kan overvåge og rettidig detektere en procesforstyrrelser i tide, enten pga. af for lidt eller helt manglende medie mængder mm.
Type SDN 503 er således i stand til at kontrollere doseringscyklusser på mindre end 1 sekunds varighed. Indsats områderne er typiske rør applikationern, hvori der er pulserende medie flowhastigheder i milliliter mængde området. Typiske indsats områder er til kontrol af mindre / dråbe lignende doseringer, hvilket eksempelvis kan være smøreolie, fedt, hærder, maling, polymerer, lim, additiver mm.  Sensoren er en kontrollerende enhed og afgiver et udgangssignal, ved et aktiv impuls flow.  Størrelsen og dermed følsomheden af den aktuelle flowmængde, som udløser et signal, er bruger justerbar.
Frontpanelet på enheden giver brugeren klar lysende LED display indikation af det aktuelle flow status, samt info om den indbyggede udganges tilstand. Bruger parametreringen af enheden sker ligeledes let på enhedens front med 2 potentiometre hhv.  flowfølsomhed og delay på udgangssignal.
Flowsensoren sikrer en vedligeholdelsesfri og pålidelig drift, fordi kontakten til mediet foregår uden bevægelige dele. Den robuste sensor er lavet af rustfrit stål og PBT, samt har en beskyttelsesklassen på IP67, med en medie trykbestandige op til 100 bar. Den robuste og kompakte opbygning er pladsbesparende, hvorfor enheden nemt integreres "inline" i forlængelse med medie rørledningen. Teknisk er enheden udstyret med et standard M12-stik, hvor igennem styresignaler og forsyning etableres.

EGE-Elektronik ApS
DK-6200 Åbenrå
Telefon: +45 70207271
email: Salg@EGE-Elektronik.com
Internet: www.EGE-Elektronik.com

 

Ege-Elektronik Specialsensorer ApS
Forstalle 79
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19351483

Kontaktperson

Lars Iversen
Teknisk salgsingeniør
+45 20230071 Lars.Iversen@EGE-Elektronik.com

Send til en kollega

0.063