23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stort fremmøde til Acadons Kundedag 2024: En Fusion af Teknologi og Træindustrien

Acadons Kundedag 2024 samlede over 100 fagfolk fra træindustrien til en dag med teknologisk udforskning og netværksopbygning. Dagens tema "Microsoft møder Wood Cloud" fremhævede integrationen af avanceret teknologi i træbranchen, understøttet af inspirerende taler og workshops. IT Manager fra Foresco roste dagen for at sætte fokus på innovation og samarbejde, som er afgørende for branchens fremtid.

Acadons årlige kundedag blev en markant succes, idet over 100 brancheprofessionelle fra træindustrien samledes for at dele viden og udforske nye muligheder. Dagens tema, "Microsoft møder Wood Cloud," satte fokus på, hvordan teknologi, herunder Timber-teknologi og kunstig intelligens, kan transformere træindustrien.

Deltagerne nød en dag fyldt med interaktive præsentationer, dybdegående workshops og værdifuld netværksopbygning, hvor de seneste innovationer inden for træbranchen blev præsenteret. Fra udforskning af digitale transformationer til diskussioner om bæredygtige løsninger, dækkede dagen et bredt spektrum af emner, der er vitale for branchens fremtid.

En særlig tak til alle talere for deres indsigtsfulde bidrag, og til deltagerne, hvis engagement gjorde dagen både inspirerende og mindeværdig. Deres villighed til at dele erfaringer og viden er fundamentet for fortsat innovation og samarbejde i branchen.

Personlig udtalelse fra IT Manager hos Fries gmbH: "Acadons Kundedag 2024 var ikke blot en begivenhed, men en milepæl for alle os i træindustrien. At se, hvordan teknologiske fremskridt, særligt inden for Timber-teknologi, kan anvendes i vores daglige arbejde, var virkelig øjenåbnende. Samarbejdet og den fælles stræben efter innovation, som dagen fremhævede, er noget, der inspirerer os hos Foresco til at fortsætte vores rejse mod teknologisk fornyelse og effektivitet."

Vi værdsætter den positive feedback og de mange indsigter, som vi fik udvekslet, og ser frem til at anvende disse i vores løbende arbejde med at udvikle løsninger, der støtter branchen. Acadon er forpligtet til at levere teknologier, der ikke kun understøtter virksomhedernes vækst, men også branchens bæredygtige udvikling.

Tak for at I var en del af Acadons Kundedag 2024. Vi ser frem til et fortsat samarbejde og til næste års kundedag, hvor vi igen vil sætte fokus på innovation og vækst i træindustrien.

For at holde dig opdateret med de seneste nyheder og innovationer fra Acadon, følg os på vores sociale mediekanaler og hold øje med kommende begivenheder.

acadon AG
Königsberger Straße 115
47809 Krefeld
Tyskland
CVR nummer: DE216126577

Kontaktperson

HK
Henrik Klemmensen
hkl@acadon.dk

Send til en kollega

0.031