23948sdkhjf
Del siden
Annonce

J.A.K. Workwear præsenterer: Den digitale værktøjskasse til entreprenører

Vi hos J.A.K. Workwear gør en dyd ud af, at vores kunder ikke blot er klædt godt på, når det kommer til deres arbejdsbeklædning, men også har en grundlæggende forståelse for deres sikkerhed og komfort på arbejdspladsen. Af den grund har vi udviklet en digital værktøjskasse, hvor du som både arbejdsgiver og/eller arbejdstager trinvis kan blive taget igennem en spiselig guide til, hvad du har behov for at vide i forhold til arbejdsbeklædning, sikkerhed og komfort til lige netop din branche.

Sikkerhed fremfor alt!
Føler du også at kravene til din sikkerhed på arbejdspladsen er fuldstændig uoverskuelig og slet ikke til at finde hoved og hale i? Så er det godt at vores vidensunivers også byder på en særskilt kategori, hvor du slavisk kan gå diverse godkendelser igennem for dermed at sikre, at du har fuldstændig styr på de krav, der måtte være til lige netop dig og dit reflekstøj. Under 'Godkendelser' i vores vidensunivers finder du også en videopræsentation, hvor de forskellige krav og betingelser udpensles af vores dygtige fagfolk. Derudover finder du også en detaljeret beskrivelse af de tre klasser indenfor reflekstøj, så du dermed sikrer dig, at du vælger helt rigtigt, når det kommer til din arbejdsbeklædning. 

Sæt dit personlige præg:
Som en del af vores vidensunivers tilbyder vi en række af forskellige løsningsmuligheder, når det kommer til profilering og logo på dit arbejdstøj. Dette er takket været vores egen in-house trykkeri og systue i vores Esbjerg afdeling, som dermed sikrer dig hurtige og fleksible løsninger, hvor end du befinder dig i landet. Alt dette kan du læse meget mere om i vores vidensunivers under 'Tilpasset dine behov'.


Dit helt eget gennemarbejdet værktøj!
Udover at kunne investerer i din sikkerhed i form af vidensdeling og arbejdsbeklædning , så byder vores digitale værktøjskasse også på logistik af indkøb af arbejdstøj med din helt egen webshop. Så går du med en lille drøm, om din helt egen personlige webshop designet efter lige netop dine ønsker og behov, så hjælper vi dig gerne med en komplet og skræddersyet webshop løsning for nem, enkelt og hurtig bestilling af arbejdstøj. 

Ønsker du mere information omkring vores personlige webshops, kan du med fordel indsamle inspiration i videoen HER, hvor vores dygtige fagfolk uddyber de mange muligheder, der måtte være for lige netop dig og din virksomhed. 


Dyk ned i vores enestående vidensunivers med henblik på DIN sikkerhed og bliv klædt på med ny viden og perspektiver fra rigtige fageksperter. God fornøjelse!

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687
P nummer: 1003803288

Send til en kollega

0.047